Se filmen fra borgermødet om åbenhed og borgerinddragelse

Deltagere på borgermøde

På borgermødet den 7. april blev der produceret en film om dagens forløb. Den kan nu ses her på hjemmesiden.

20.04.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

Borgermødet om åbenhed og borgerinddragelse den 7. april var en succes, hvor der var stor debatlyst og intensive work shops om dagens emner.  

Frem til efteråret skal et opgaveudvalg nu arbejde videre med en eller flere konkrete modeller og anbefalinger. De anbefalinger, udvalget kommer med, forelægges Kommunalbestyrelsen, som i sidste ende beslutter, hvad der skal ændres og prioriteres.

Udvalget kommer til at bestå af både kommunalpolitikere og borgere, som deltog i mødet den 7. april. I alt bliver der 18 deltagere i udvalget.

422 tilmeldte sig mødet, hvor der var plads til at op til 100 kunne deltage. Både af hensyn til de som ikke fik en deltagerplads, og af hensyn til de mange andre interesserede borgere i kommunen, blev der lavet en film, som giver et godt indtryk af dagens forløb.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Endnu engang tak til alle som indtil nu har vist interesse for arbejdet med åbenhed og borgerinddragelse. Det er glædeligt at opleve den store opbakning til min nye kurs. Jeg oplever en stor lyst til, at vi sammen kan sætte nye dagsordener, som tager udgangspunkt i de emner, vi diskuterede og arbejdede med på borgermødet. Jeg håber, at mange vil få noget ud af at se filmen".

 

 

×

Cookie info