Anna, Stine og Emil kom med gode ideer til borgmesteren

Korsvejenskole og borgmester

Onsdag den 4. april havde borgmester Allan S. Andersen inviteret tre elever fra Korsvejens Skole indenfor på kontoret på Rådhuset.

04.04.2018
NB - arkivnyhed - kan være forældet

De tre engagerede og iderige elever Anna, Stine og Emil fra 3.a. på Korsvejens Skole sendte for noget tid siden et brev til borgmester Allan S. Andersen.

De foreslog ham, at Vandtårnet ved rundkørslen kunne omdannes til et sted med aktiviteter for børn i deres egen aldersgruppe.

I stedet for at sende et høfligt svar med posten, inviterede borgmesteren de tre op på sit kontor til en snak om deres ideer og planer.

Anna, Stine og Emil synes, at Vandtårnet burde indrettes med klubfaciliteter, cafe og rum til huler og andet godt. De havde kreeret tegninger af en mulig ny indretning af Vandtårnet, og de havde lavet nye trafikplaner for området ved rundkørslen, som er meget trafikeret.

Borgmesteren og eleverne drøftede ideerne over en sodavand, men de nåede dog ikke helt til enighed om Vandtårnets fremtidige brug, som er udlagt til andre formål på længere sigt.

De tre elever udtrykte begejstring over snakken med borgmesteren, og var glade for at se Rådhuset indefra.

Borgmester Allan S. Andersen siger:

"Det var et fornøjeligt møde med de tre meget dygtige og initiativrige elever. Vi fik talt om de mange muligheder for børn og unge, vi har her i Tårnby. Selv om jeg er meget imponeret over deres ideer og skitser og nye tiltag, så bliver det desværre ikke lige i Vandtårnet, det kommer til at ske. Men det var et opløftende møde med Anna, Stine og Emil. De tre skal nok markere sig i lokalsamfundet fremover, gætter jeg på".

Korsvejenskole og borgmester

×

Cookie info