Kåring af årets forening og foreningsleder 2017

Tårnby forenings Råds foreningspris 2017

Onsdag d. 15. november blev 'Tårnby Forenings Råds Foreningspris 2017' og 'Tårnby Kommunes Foreningslederpris 2017' uddelt.

17.11.2017
NB - arkivnyhed - kan være forældet
Særlig anerkendelse af frivilligt arbejde

Særlig anerkedelse af frivilligt arbejde  ved Tårnby Kommunes borgmester, Henrik Zimino.
Foto: 
Michael Oxkjær, Amager Fotoklub.

Borgmester Henrik Zimino bød velkommen til overrækkelsen af årets priser, takkede Tårnby Musikskole for musikalsk underholdning og benyttede, lidt udenfor programmet, lejligheden til at rette en stor tak til Heinrich Ehrenreich, som efter mere end 20 år som frivillig leder for det lokalhistoriske udstillingscenter på Plyssen har valgt at trække sig tilbage og overlade tøjlerne til Allan Meyer. - Henrik Zimino sagde blandet andet: " Din indsats for Plyssen har været kolossal. Hele tiden har du på din venlige og sympatiske facon, formået at finde nye udstillere og nye frivillige. Det har holdt Plyssen kørende. Tak for dit fine frivillige arbejde"

 


 Tårnby Kommunes foreningslederpris 2017
Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Winne Sørensen, holder tale for Karl Johann Carstensen.
Foto: Michael Oxkjær, Amager Fotoklub

Tårnby Kommunes Foreningslederpris

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget  Winnie Sørensen overrakte Foreningslederprisen 2017 til Karl-Johann Carstensen, Amagerteatret. - Karl-Johann Carstensen har netop trukket sig endeligt tilbage fra formandshvervet. - Winnie Sørensen bemærkede, at det var anden gang Karl-Johan Carstensen fik prisen og anerkendte det store arbejde Karl-Johan og Amagerteatret udfører med 12 årlige forestillinger i Kulturhuset Kastrup Bio. - Winnie Sørensen sagde afsluttende: "Der er et kæmpe stykke foreningsarbejde du har ydet i årenes løb. Jeg ved at du er utrolig værdsat og med ønsket om mange gode år for dig og Amagerteatret er det mig en stor glæde at overrække dig prisen."

 


Tårnby Forenings Råds Foreningspris

Tildeles en forening, enten som anerkendelse for gennemførelsen af et særligt prisværdigt initiativ eller projekt, der går ud over foreningens traditionelle aktivitetsform eller -område, Eller som anerkendelse af et forbilledligt foreningsarbejde gennem en årrække. Et samarbejdsinitiativ eller -projekt mellem flere foreninger kan også komme i betragtning. Prisen kan tildeles en forening, en afdeling heraf eller en kreds af foreninger, hvor mindst en af foreningerne er medlem af Tårnby Forenings Råd. Prismodtageren nomineres af Tårnby Forenings Råds Priskomité, som meddeler resultatet til Foreningsudvalget. Stiftet i 1989 og uddeles for 28. gang til 

Amager Minirace

Terkel Spangsbo holder tale

Terkel Spangsbo holder tale for modtagerne af prisen, 'Tårnby Forenings Råds Foreningspris 2017', Amager MiniRace. Foto: Michael Oxkjær, Amager Fotoklub

Terkel Spangsbo, formand for Tårnby Forenings Råd roste blandt andet foreningens engagement, køreegenskaber på bane og evner for mini-landskabsanlæggelse blandt ved brug af 3D-print. Det blev nævnt at foreningen altid gerne tager mod gæster i lokalerne i kælderen på Kastrupgårdsskolen.

Underholdning

Musik og underholdning
Foto:Michael Oxkjær, Amager Fotoklub

×

Cookie info