Udskriv

Er du iværksætter og mangler et kontorlokale?

Udsigt fra Tårnet på Løjtegårdsvej

Er du ny som selvstændig, og vil du gerne skifte hjemmekontoret ud med et rigtigt kontor sammen med andre små selvstændige?

Tårnby Kommune tilbyder kontorfaciliteter på 4. etage i "Det Nye Vandtårn" på hjørnet af Løjtegårdsvej og Oliefabriksvej. Vi kalder de seks kontorpladser for "Iværksættertårnet". Vi åbnede i august 2019 for en 2-årig tidsbegrænset periode frem til 2021 og glæder os til at skabe rammerne for et levende iværksættermiljø i Tårnby.

Alle seks lokaler er i øjeblikket udlejet. Du er velkommen til at blive skrevet på venteliste, og vi vil kontakte dig, så snart der bliver et lokale ledigt

Hvert kontor er indrettet med skrivebord, stol og en lille reol, og der er adgang til trådløst netværk og printer/scanner. Der er et mødelokale som deles med de øvrige lejere samt fælles tekøkken og toilet. Huslejen er 2.400 kr. pr. måned.

For at komme i betragtning til et af kontorerne skal du være bosat i Tårnby Kommune. Du skal være nystartet, og din virksomheds CVR-nr. må max. være tre år gammelt. Der er nogle begrænsninger på, hvilken type erhverv, der kan være i lokalerne. Der må eksempelvis ikke være detailhandel.

Er du interesseret, eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt Tårnby Kommunes udviklingskonsulent Anja Andersen på kommunen@taarnby.dk eller telefon 3247 1209, og lad os drøfte mulighederne sammen.

×

Cookie info