Udskriv

Midlertidig busomlægning

5A Bus Ved Holdeplads

Busomlægning fra torsdag den 6. dec. Til 27. dec. 2018 i området omkring Amager Landevej – Tårnbyvej og Saltværksvej på grund af afsluttende renovering af buslommer på Amager Landevej

Berørte linjer 350S, 5C og 35

 Linje 350S mod Sundbyvester Plads betjener ikke stoppestedet ved Korsvejens Skole. Der henvises til stoppestedet Østermarievej for linje 36 på Saltværksvej som midlertidigt betjenes af 350S.

 Linje 5C mod Sundbyvester Plads betjener ikke stoppestedet Korsvejens Skole og Randkløve Allé. Der henvises til et midlertidigt stoppested ca. 60 meter tilbage på Saltværksvej.

Mod Københavns Lufthavn bliver stoppestedet Randkløve Allé ikke betjent. Der henvises til stoppestedet før (Willumsvej) eller Korsvejens Skole på Saltværksvej.

 Linje 35 mod Sundbyvester Plads betjener ikke stoppestedet Korsvejen Skole og Randkløve Allé. Der henvises til stoppestedet Gammel Kirkevej og Willumsvej. Mod Københavns Lufthavn bliver stoppestedet Randkløve Allé ikke betjent. Der henvises til Willumsvej eller Korsvejens Skole på Amager Landevej.  

×

Cookie info