Så er det igen tid til Earth Hour – også i Tårnby

480X80

Lørdag den 30. marts mellem kl. 20.30 og 21.30 er det atter tid til Earth Hour og Tårnby Kommune deltager også denne gang. Tiltaget er en del af WWF Verdensnaturfondens globale klimakampagne

Mange steder over hele verden slukkes gadebelysningen og andre typer lys i en time. Og traditionen tro bliver kampagnen i Danmark landsdækkende, fordi rigtig mange kommuner deltager.

Earth Hour handler om at vise, at der er en udfordring med klimaforandringer verden over.  Ved at deltage i Earth Hour er Tårnby Kommune med til at gøre noget godt og sætte fokus på energibesparelser og klimaet.

Sluk-Lyset kampagnen bliver tydelig i gadebilledet i Tårnby, hvor lyset mange steder slukkes.

"Vi slukker vejbelysningen på veje i kommunen, hvor det er muligt og forsvarligt. Det er vigtigt for Tårnby Kommune, at markere at vi også tager ansvar i klimaindsatsen", siger Teknisk Chef Betina Grimm. Hun opfordrer samtidig kommunens borgere og virksomheder til også at vise engagement i klimasagen ved at slukke lyset én time fra kl. 20:30 til 21:30 lørdag den 30. marts.

Fakta om Earth Hour

Hvert år i marts engagerer WWF millioner af mennesker og tusindvis af virksomheder, kommuner og byer over hele kloden for at sætte fokus på naturen. Dyrelivet og klodens økosystemer er yderst truet af klimaforandringerne og de stigende globale temperaturer. Earth Hour startede i Australien i 2007 og er siden hen blevet et globalt kæmpe-event.