Lokal uopmærksomhedskampagne i trafikken

Kampagne

Det lokale Færdselssikkerhedsråd Tårnby Dragør har de seneste par år iværksat en lokal plakatkonkurrence blandt de to kommuners 4. og 5. klasser

Lokal uopmærksomhedskampagne i trafikken

Ideen er, at eleverne beskæftiger sig med trafik i undervisningen og samtidig kan arbejde kreativt med trafiksikkerhedsarbejde ved at lave deres egne plakater indenfor emnerne uopmærksomhed, fart, sele lysregulering mv. Rådet får indsamlet plakaterne.

De bedste plakater

De bedste forslag til plakater bliver derefter udvalgt af rådet, færdigproduceret og opsat på vejene i de to kommuner i nogle uger i en periode, hvor der ikke i forvejen er landsdækkende trafiksikkerhedskampagner. Derved har eleverne også mulighed for at tale med forældre og andre om trafiksikkerheden på vejene.

Rådet udvælger én vinder blandt de bedste plakater. Udvælgelsen sker via en lodtrækning.

Vinderen vil modtage en gevinst på 500 kr.

I år kører kampagnen i ugerne 10-12.