Gravearbejde ved Kongelundsvej og Løjtegårdsvej

Gravning

TÅRNBYFORSYNING Spildevand A/S etablerer i perioden 29. juli til 30. september en ny spildevandsledning langs Kongelundsvej og Løjtegårdsvej.
Dette resulterer i at Løjtegårdsvej og Kongelundsvej er ensrettet.
Der forventes at d. 11 september at være åbnet på Løjtegårdsvej og d. 30 september på Kongelundsvej.

Da vi forventer at der kommer kø i området, anbefaler vi at folk at køre tidligere og bruge omkørselsmulighederne i området. Dette drejer sig primært om Pilegård Alle, Ryumgårdvej, Oliefabriksvej hvis du kører i nordlig retning på Kongelundsvej og skal ind i Københavns Kommune. Pilegård Alle bliver i morgentimerne 7-10 spærret for indkørsel fra Oliefabriksvej, dette sker for at aflaste trafikken mest muligt.

Amager Landevej er ikke berørt af projektet og vil derfor være en oplagt rute at vælge hvis det er muligt.

Arbejdet deles op i flere etaper, og trafikafviklingen vil løbende blive ændret, i takt med etaperne bliver færdige.
Projektet har til formål at aflaste det eksisterende spildevandssystem, ved at anlægge en ny hovedledning.
For yderligere information kan der rettes henvendelse til TÅRNBYFORSYNING spildevand A/S på telefon 3246 2030 eller info@taarnbyforsyning.dk