Fortov og Asfaltarbejde fra mandag den 10. juni 2019 og henover sommeren

Gravemaskine på Amager Landevej

Tårnby Kommune, Teknik- og Miljøudvalget har besluttet, at der skal udlægges asfalt på cykelsti- og parkeringsarealer på den vestlige side af Amager Landevej på strækningen Løjtegårdsvej – Tømmerupvej.

Tårnby Kommune, Teknik- og Miljøudvalget har besluttet, at der skal udlægges asfalt på cykelsti- og parkeringsarealer på den vestlige side af Amager Landevej på strækningen Løjtegårdsvej - Tømmerupvej.

I den anledning skal fortov og kantsten også renoveres. På strækningen Gartnertoften - Højskole Alle og på strækningen fra Rimsøvej - Tømmerupvej.

Fortovsarealet vil blive hævet således at der opnås en kantstenslysning på 10 cm.

Fortovsarbejdet starter den 10. juni 2019, og forventes færdig den. 26. juli. 2019

Asfaltarbejdet forventes igangsat efter den. 1. aug. 2019

Teknisk Forvaltning kan kontaktes på 3247 1597, for mere information.