Udskriv

Sundhedspris/-ambassadør

Tårnby Kommunes Sundhedspris og titlen som Sundhedsambassadør.

Sund efterlysning - Hvem gør Tårnby sundere?

I år løber Tårnby Sundhedsuge af stablen for 12. gang, og traditionen tro efterlyser vi kandidater til Tårnby Kommunes Sundhedspris og til titlen sundhedsambassadør. 

Tårnby Kommunes Sundhedspris uddeles til en person, virksomhed, institution eller forening, der har gjort noget særligt for sundheden i Tårnby Kommune.

Med Sundhedsprisen følger kr. 25.000,- Beløbet skal gå til at understøtte det sundhedsfremmende arbejde.

Tårnby Kommunes sundhedsambassadører er personer, der gør noget særligt for folkesundheden i Tårnby Kommune. De udnævnte ambassadører får et beløb på kr. 2.500,-. Beløbet skal gå til at understøtte det sundhedsfremmende arbejde.

Sundhedsprisen og titlerne som sundhedsambassadører bliver i år overrakt før Tårnbyløbet onsdag den 9. oktober kl 16.45.

Hvordan indstiller jeg kandidater?

Vi skal have din indstilling til årets prismodtagere med begrundelse på højst én A4 side senest den 13. september 2019. Du kan enten sende indstillingen via brev til SundhedsCenter Tårnby, Kamillevej 4, 1.th., 2770 Kastrup, eller sende en mail til sundhedsuge@taarnby.dk. På kuverten/i emnefeltet skriver du 'Sund efterlysning'.

 

 

Vinderen af sundhedsprisen i 2018:

Sundhedsprisen 2018 går til Ældre Sagens 3 nystartede aktiviteter: Vågetjenesten, Sorg- og Livsmodsgruppen og Café Livsglæde. Ældre Sagens 3 aktiviteter får prisen for at tage hånd om de pårørende i svære situationer.

Vinderne af titlen som sundhedsambassadører i 2018:
Årets titler som sundhedsambassadører gik til:

  • Underviser Ruth Marthine Beyer fra AOF
  • Eksebøl Børnehave
  • Chef for elektrikerfirmaet Elimar - Jesper Elimar Petersen

                                      Sundhedsuge officielt æble logo

×

Cookie info