Udskriv

Tårnbyløbet

Foto: Gunnar Larsen, Amager Fotoklub

Tårnbyløbet er for alle - motionister, hurtigløbere, mænd, kvinder, unge og ældre. Kom og vær med til et herligt efterårsløb.

Tårnbyløb og Tårnbygåturen 2018 

Du kan løbe 5 eller 10 km på en rute rundt i kommunen med start og mål ved Tårnby Sundhedshus. Løbet koster 80 kr. ved forhåndstilmelding, 100 kr. ved tilmelding på selve dagen.

Du kan læse mere og tilmelde dig på:

  • www.runraces.dk eller www.amageratletik.dk senest den 3. oktober 2018 (startnummer tilsendes)
  • Tilmelding kan også ske ved Englandsvejens Tømmerhandel seneste den 9. oktober 2018 (startnummer tilsendes)
  • Tilmelding på dagen i Tårnby Sundhedshus fra kl. 16.00-17.20 - kom i god tid. Der kan betales med kontant eller mobilepay

 Husk at påføre navn, adresse og løb ved indbetaling

Der er gode lodtrækningspræmier og præmier til hurtigste mand og kvinde på de to distancer. Præmieoverrækkelse finder sted kl. 18.30 på scenen ved biblioteket, hvor året Sundhedspris og titlerne som Sundhedsambassadører også uddeles. 

Der er mulighed for bad efter løbet og garderobe på eget ansvar.

Læs mere på www.amageratletik.dk.

Gåturen finder sted samme dag og tid. Du kan vælge at gå enten 3 eller 5 km med start og slut ved Tårnby Sundhedshus. Gåturen er gratis. Af hensyn til forplejning, må du gerne sende en mail til sundhedsuge@taarnby.dk hvis du påtænker at gå med. Mailen er ikke bindende. 

Tårnbyløbet og gåturen finder sted onsdag den 10. oktober kl. 17.30. Der vil være fælles opvarmning kl. 17.15  og vand og frugt til alle deltagere samt lidt let at spise efter løbet. Du kan læse mere om Tårnbyløbet og Tårnbygåturen her.

×

Cookie info