Udskriv

Nødpasninger, skoler, dagtilbud og fritidstilbud

Alle skoler, dagtilbud, fritidstilbud er lukket fra mandag morgen den 16. marts og frem til 13. april

Nødpasning dagtilbud og skoler

Der er fra på mandag den 16. marts og frem til 13. april etableret nødpasning for børn fra 0. år til og med 3. klasse. Der er ikke nødpasning i påskedagene.

Kriterier for nødpasning i dagtilbud, Skole og SFO er:

 • Alle børn der går i skole og SFO til og med 3. klasse, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
 • Alle børn der går i skole og SFO til og med 3. klasse, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.
 • Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.

Nødpasning dagpleje, vuggestue og børnehave

Hvis I har brug for nødpasning af jeres barn/børn i perioden, skal I kontakte pladsanvisningen@taarnby.dk. Herefter vil I hurtigst muligt blive kontaktet.

Der er foreløbigt en nødpasningsinstitution åben, det er Gl. Kirkevej. Det betyder at jeres barn vil blive overflyttet til nødpasningsinstitutionen og blive passet af dygtige medarbejdere der, der vil gøre alt for at jeres barn har en tryg og god hverdag. Børnene er opdelt i mindre grupper, så anbefalingerne fra myndighederne overholdes.

Skulle der opstå yderligere spørgsmål kan I ligeledes kontakte dagtilbudsafdelingen på: pladsanvisningen@taarnby.dk

Nødpasning af børn der skulle være rykket i SFO pr. 1. april 2020

Nødpasning til børn, der indenfor den nærmeste fremtid udmeldes af børnehave og indmeldes i SFO, vil stadig skulle foregå på Dagtilbudsområdet og ikke på Skoleområdet i SFO'en. 

For at sikre størst mulig tryghed for børnene vil nødpasningen foregå i nødpasningsinstitutionen på Gl. Kirkevej. Kommende SFO børn vil således først starte i deres nye SFO, når SFO'en åbner normalt igen.

Hvis I som forældre har brug for nødpasning til jeres barn/børn i kommende periode, skal I kontakte pladsanvisningen@taarnby.dk.

Nødpasning skole og SFO

Hvis I har brug for nødpasning af jeres barn/børn i skole og SFO, så er det muligt til og med  3. klasse og I skal kontakte Jeres barns skole via Aula. Alle øvrige kontaktoplysninger findes på Aula, hvor alle skolerne opdaterer eventuelle ændringer. 

Der er etableret nødpasning på alle folkeskolerne, Kastrupgårdskolen og DSI. Lokaliteterne er oplistet nedenfor.

Nødpasning  - hvor?

 • Pilegårdsskolen, SFO Pilen/Lokaler på skolen
 • Skelgårdsskolen, SFO Skelgården
 • Løjtegårdsskolen, SFO Løjteen B-Huset
 • Nordregårdsskolen, SFO Randkløve Allé
 • Korsvejens Skole, SFO Korsvejen
 • Kastrupgårdsskolen, SFO Valhalla, Frøen og Asgård
 • Skottegårdsskolen, SFO Højhuset
 • Tårnbygårdsskolen, Benyt hovedindgangen
 • DSI, Benyt hovedindgangen

Ungdomsskolen, US10 og klubberne har lukket.

De nationale myndigheder har besluttet, at alle ikke-vitale offentlige funktioner lukker ned fra mandag morgen og frem til den 12. marts 2020.

SSP - oplever du uro eller andet, som fraviger normalen?

I de næste 14 dage, hvor alle institutioner, skoler mv. er lukket, er der mulighed for, at unge vil opholde sig i det offentlige rum. Hvis du oplever områder eller andet, som giver anledning til opmærksomhed fra myndighedernes side er du meget velkommen til at kontakte SSP Tårnby.

Det er naturligvis vigtigt, at kontakte politiet, på henholdsvis 114 eller 112, hvis det er hændelser af kriminel karakter.

SSP Tårnby kontaktoplysninger:

Mikkel Godman Jensen, SSP-koordinator

Telefon. 30 76 03 49
Mail. mgj.uct.bk@taarnby.dk

eller 

Mikkel Kristensen, SSP medarbejder

Telefon 30 76 03 31
Mail. mkr.uct.bk@taarnby.dk

 

×

Cookie info