Udskriv

Misbrugsbehandling

Praktisk om hjælp til misbrugsbehandling

I Tårnby kommune har vi nogle samarbejdspartnere, når det kommer til misbrugsbehandling, det er primært KABS og Novavi. For både KABS og Novaví gælder det, at de har omlagt arbejdet således, at man fortsat kan arbejde med behandling, mens man samtidig begrænser smitterisikoen.Det vil vi gerne hjælpe med at informere om her, til dig der ønsker information og hjælp.

KABS

Hos KABS foregår det meste behandling over telefon. I de tilfælde hvor det er nødvendigt, vil personlig behandling enten foregå ved hjemmebesøg, eller ved besøg hos deres Gentofte eller Hvidovre afdeling. Det betyder at du kun kan fremmøde i KABS, hvis du har en aftale med en behandler. For de borgere, som har behov for substitutionsmedicin eller lægeordineret heroin, vil dette blive udleveret i hhv. KABS Gentofte og KABS Hvidovre. Alle sociale aktiviteter i afdelingerne er lukket indtil afdelingerne kan åbne fuldt op igen. For de øvrige afdelinger hos KABS gælder følgende:

Såfremt at du har et misbrug af stoffer og ønsker behandling for dette skal du kontakte KABS City for at opstarte i udredning og behandling. KABS City vil sørge for at visitere dig videre internt, såfremt du har behov for behandling i en af de andre KABS afdelinger.

  • KABS City laver telefonisk behandling. Hvis du har brug for at møde en behandler, så foregår det ved KABS Gentofte.
  • KABS Stjernevang laver telefonisk behandling. Hvis du har brug for at møde en behandler, så foregår det hos KABS Gentofte.
  • KABS KASA laver telefonisk behandling og hjemmebesøg min. 2 gange ugentligt.

Novaví

Hos Novaví arbejder man både med behandling af alkoholmisbrug og stofmisbrug. Her foregår det meste behandling nu også via telefon eller computer

Novavis Stofrådgivning er omlagt til at foregå via telefon eller computer. Stofrådgivningen kan fortsat kontaktes indenfor normal åbningstid.

Novavis Alkoholbehandling udfører planlagte samtaler over telefon eller computer, efter ønske. Akutte behov varetages fortsat. Det betyder at man fortsat kan møde op på deres ambulatorier til alkoholbehandling, såfremt man har brug for afrusning.

Kontaktoplysninger

Handicap- og Psykiatricenter træffes på 32 47 18 21

KABS City træffes på 75 11 76 36

KABS Stjernevang træffes på 45 11 75 25 KABS KASA kan træffes på 45 11 75 55

Kabs Gentofte kan træffes på 45 11 76 26

Novavi Stofrådgivning kan kontaktes på 30 59 37 33

Novavi alkoholbehandling v. Novavi Amager kan træffes på 39 45 55 44

 

×

Cookie info