Har du en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse?

Job Knap

Så har vi brug for din hjælp! Hele Danmark står sammen i kampen mod corona-virussen. Tårnby Kommune har brug for din hjælp hvis den for alvor får fat.

Vi søger at mobilisere alle gode kræfter i kampen mod corona-virussen, så vi er klar til at organisere arbejdskraften, når og hvis der bliver behov for det. Derfor opretter Tårnby Kommune en jobbank, som vi beder dig om at tilmelde dig.

Som udgangspunkt søger vi efter studerende, ledige og pensionerede inden for sundhedsfaglige/pædagogiske områder. Det kunne f.eks. være læger, sygeplejersker, pædagoger, SOSU-medarbejdere, medicin- og sygeplejerskestuderende.

Arbejdet er lønnet og du vil få løn ifølge overenskomsten.

Vi kontakter dig, hvis vi får behov for netop dine hænder og kompetencer. Hører du ikke fra os inden for et par uger, kan det skyldes, at vi ikke har brug for din arbejdskraft endnu - dette kan dog hurtigt ændre sig, og så kontakter vi dig.

Som en del af processen vil vi afholde en samtale digitalt/over telefonen, hvor vi forventningsafstemmer og får afdækket de spørgsmål, der måtte være.

Ved ansættelse indhenter vi børne- og straffeattest, for de arbejdsfunktioner, hvor det er nødvendigt.

Foreløbig en stor tak for din hjælpsomhed og dit engagement.

Upload dit CV her - der er ikke behov for, at du uploader ansøgning.

FAQ

Jeg har tilbudt min hjælp - hvornår kan jeg forvente at skulle i gang med arbejdet?
Lige nu forbereder vi os på behovet for ekstra arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation. Vi tager løbende kontakt, når vi matcher behov med ansøger.

Hvad skriver jeg i ønsket timetal, hvis jeg ikke kender mine muligheder i fremtiden?
Du skal bare skrive dine forventninger til det antal timer, du tror du kan varetage. Så aftaler vi resten i direkte dialog med dig når vi kontakter dig.

Er der et minimumsniveau for studerende i forhold til semester?
Vi har ikke lagt os fast på, hvor langt du skal være i dit studie. Skriv hvor langt du er under "relevante erfaringer og kompetencer" i forbindelse med din ansøgning, så vurderer vi behovet løbende.

Jeg har ikke arbejdet inden for det sundhedsfaglige/pædagogiske område i flere år, kan I bruge mig?
Ja, vi har brug for alle med relevant erfaring og uddannelse inden for det sundhedsfaglige /pædagogiske område.

Hvordan bliver jeg ansat og aflønnet?
Ansættelse vil ske efter relevant overenskomst. Er ansættelsen under en måned, vil der være tale om timelønsansættelse efter gældende overenskomst.  Vær opmærksom på at sikre hos A-kasse og pensionskasse om evt. lønnet arbejde kan påvirke din efterløn, pension og SU.

Jeg vil gerne arbejde ulønnet og som frivillig. Er det en mulighed?
Det er desværre ikke muligt i denne situation. Sundhedsstyrelsens anvisninger om pårørende og andres færden på plejehjem og lignende gælder ligeledes for frivillige. Idet der er et midlertidigt påbud om at komme på plejehjem mv. som pårørende, gælder det samme frivillige.