Udskriv

Demens - plejeboliger

Demens - plejeboliger

For personer med demens, der bor alene, kan hverdagen blive så vanskelig at få til at fungere trods megen hjælp, at boligskift til en plejebolig vil være hensigtsmæssig.

Demens er en progredierende sygdom og langt i forløbet kan der blive behov for at søge en plejebolig. Det gælder både for den demensramte som bor alene eller den demensramte som bor med en ægtefælle.

Tårnby Kommune har 5 plejehjem og demensramte borgere har mulighed for at søge en plejebolig på alle Tårnby Kommunes plejehjem.

Alle plejehjem i Tårnby Kommune har demensressourcepersoner som har en speciale viden om demens og deltager i tilrettelæggelsen af den rette pleje og omsorg ud fra den enkeltes behov.

Tårnby Kommune har enkelte ægtepar boliger hvis den raske ægtefælle ønsker at flytte med.

Uanset om du er demensramt eller pårørende har du mulighed for at drøfte dine overvejelser med kommunens demenskoordinator på tlf 51541364.

Når der søges om en plejebolig kommer der ofte mange spørgsmål om økonomien. Det kan være en god ide at kontakte din sagsbehandler.

 En plejebolig søges gennem Visitationen i Tårnby Kommune på tlf 32471463 mandag til torsdag kl 13.00 til 14.00, og fredag 13.00 til 13.45.

Ansøgning om plejebolig i Tårnby Kommune

/borger/seniorer/plejehjem-i-taarnby/om-at-bo-paa-plejehjem/ansoegning-om-plejebolig

 Tårnby Kommunes 5 plejehjem

/borger/seniorer/plejehjem-i-taarnby/plejehjemmet-loejtegaardsvej

/borger/seniorer/plejehjem-i-taarnby/plejehjemmet-ugandavej

/borger/seniorer/plejehjem-i-taarnby/plejehjemmet-pyrus-alle

/borger/seniorer/plejehjem-i-taarnby/plejehjemmet-pyrus-alle

/borger/seniorer/plejehjem-i-taarnby/plejehjemmet-irlandsvej

 

×

Cookie info