Udskriv

Socialpsykiatri

Socialpsykiatri

Hvad er socialpsykiatri?

Socialpsykiatri omfatter alle de sociale tilbud, du som borger med en psykosocial funktionsnedsættelse kan få tilbudt i kommunen.

Tilbuddene gives for at støtte dig i at komme dig og få en mere selvstændig tilværelse. Det kan eksempelvis være støtte til at få og opretholde kontakt med familie og venner eller at genskabe kontrollen over dit eget liv. Det kan også være støtte til personlig mestring af dit hverdagsliv såsom hjælp til rengøring, indkøb, kontakt til læge og myndigheder.

Tårnby Kommunes socialpsykiatri

Socialpsykiatrien består af Det Socialpsykiatriske Team herunder et opgangsfællesskab, botilbud, aktivitetscenter, støttekorps og støtte- og kontaktpersonordning.

Visitationen til de forskellige tilbud foregår gennem din sagsbehandler i Handicap- og Psykiatricenter og retter sig mod mange forskellige mennesker - både personer med en sindslidelse, et særligt socialt problem og/eller med et misbrugsproblem.

I 2012 godkendte Tårnby Kommune en handleplan for socialpsykiatrien gældende for de næste 4 år, der omhandler kommunens fremtidige indsats i socialpsykiatrien. Læs handleplanen her.

×

Cookie info