Mandag den 1. september:
Kyllingebryst, aspargessovs, kartofler, broccoli Tirsdag den 2. september: Pasta med tomatflødesovs og kylling, hvidløgsmarinerede grønne bønner 
 Onsdag den 3. september: Kogt kalvetykkam, peberrodssovs, kartofler, grønne bønner   Torsdag den 4. september: Stegt rødspættefilét, persillesovs, kartofler, gulerødder Fredag den 5. september: Traditionel farseret porre, flødesovs, kartofler, syltede rødbeder   Søndag den 7. september: Bagt farsbrød af gris med tyttebær, flødesovs, kartofler, broccoli   Mandag den 8. september: Ungkvæg lever, skysovs med løg, kartofler, bløde løg  Tirsdag den 9. september: Lukket i caféen Onsdag den 10. september:

Brændende kærlighed, kartoffelmos, syltede rødbeder Torsdag den 11. september:

Ramsløgmarineret filet af gris, flødekartofler, grønne bønner   Fredag den 12. september: Svenske kødboller i flødesovs, kartoffelmos, tyttebærsylt   Søndag den 14. september: Boller i karry med gulerødder, løg og æbler, ris    Mandag den 15. september: Fiskefrikadeller, citron-dild sovs, kartofler, gulerødder    Tirsdag den 16. september: Pandestegte frikadeller, skysovs, kartofler, agurkesalat Onsdag den 17. september: Hamburgerryg, aspargessovs, kartofler, gulerødder, broccoli    Torsdag den 18. september: Pandestegt medister, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål Fredag den 19. september:

Sildebuffet    Søndag den 21. september: Hakkebøf i flødesovs champignon, ovnbagte kartofler med courgetter Mandag den 22. september: Karbonade, stuvede ærter og gulerødder, kartofler Tirsdag den 23. september: Græske frikadeller af gris, tomatsovs, græske kartofler, peberfrugt med oliven  Onsdag den 24. september: Hjertemillionbøf af ungkvæg, kartoffelmos, syltede rødbeder Torsdag den 25. september: Pasta med tomatflødesovs, bacon, grønne bønner Fredag den 26. september: Ovnstegt kamsteg, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål Søndag den 28. september: Stegt laksefilét, tomat-rødløgssalsa, ris Mandag den 29. september:Ovnstegt kylling, skysovs med persille, kartofler, agurkesalat Tirsdag den 30. september: Traditionel forloren hare, vildtsovs, kartofler, gammeldags rødkål Ret til ændringer.