Søndag den 2. november:Pandestegte frikadeller, skysovs, kartofler, agurkesalat Mandag den 3. november:Klassisk millionbøf, kartoffelmos, syltede rødbeder Tirsdag den 4. november:Hvidkålsgryde med oksekød og gulerødder tilsmagt med karry og soja, rugbrød Onsdag den 5. november:Pasta med tomatflødesovs, bacon, grønne bønner Torsdag den 6. november:Oksegullasch med grøntsager, kartoffelmos Fredag den 7. november:Bagt farsbrød med gulerødder og ærter, flødesovs, kartofler, blomkål Søndag den 9. november:Ovnstegt kylling, skysovs med persille, kartofler, agurkesalat Mandag den 10. november:Stegt andebryst, skysovs, hvide og brunede kartofler, gammeldags rødkål Tirsdag den 11. november:Dampet Hoki filet, sennepssovs, kartofler, gulerødder Onsdag den 12. november:Ungkvæg lever, skysovs med løg, kartofler, bløde løg Torsdag den 13. november:Karbonade, skysovs, kartofler, ærter Fredag den 14. november:Braiseret oksesteg, skysovs, kartofler, glaserede perleløg Søndag den 16. november:Traditionel forloren hare, vildtsovs, kartofler, rødkål Mandag den 17. november:Dansk hakkebøf, skysovs med løg, kartofler, bløde løg, syltede rødbeder Tirsdag den 18. november:Stegt flæsk, persillesovs, kartofler, rødbeder Onsdag den 19. november:Boller i selleri, kartofler Torsdag den 20. november:Kylling Tikka Masala, mix af ris, mangochutney Fredag den 21. november:Braiseret nakkefilét af gris, skysovs, kartofler, rødkål Søndag den 23. november:Biksemad, ketchup, syltede rødbeder Mandag den 24. november:Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, gulerødder Tirsdag den 25. november:Pasta med tomatflødesovs og kylling, hvidløgsmarinerede grønne bønner Onsdag den 26. november:Ovnstegt kylling, paprika-tomatsovs, kartofler, majs Torsdag den 27. november:Gule ærter, sprængt nakkefilet af gris, kartofler, syltede rødbeder Fredag den 28. november:Kogt oksesteg, peberrodssovs, kartofler, grønne bønner Søndag den 30. november:Pandestegte frikadeller, skysovs, kartofler, rødkål