Søndag den 1. juni:Traditionel forloren hare, vildtsovs, kartofler, gammeldags rødkål Mandag den 2. juni:Provencekrydret kylling, pasta med basilikumfløde, grønne bønner Tirsdag den 3. juni:Karbonade, lys flødesovs, kartofler, ærter og gulerødder Onsdag den 4. juni:Gammeldags stegt flæsk, persillesovs, kartofler, syltede rødbeder Torsdag den 5. juni:Lukket Fredag den 6. juni:Hamburgerryg, flødestuvet spinat, kartofler, gulerødder Søndag den 8. juni:Lukket  Mandag den 9. juni:Lukket Tirsdag den 10. juni:Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, gulerødder Onsdag den 11. juni:Hvidvinsdampet Hoki filet, frikassé med asparges og dild, pasta Torsdag den 12. juni:Paneret schnitzel af gris, peberrodssmør med kapers, kartofler, ærter Fredag den 13. juni:Tarteletter  Søndag den 15. juni:Traditionel farseret porre, flødesovs, kartofler, syltede rødbeder  Mandag den 16. juni:Bagt farsbrød af gris med tyttebær, flødesovs, kartofler, broccoli Tirsdag den 17. juni:Boller i karry med gulerødder, løg og æbler, ris  Onsdag den 18. juni:Pasta carbonara med bacon og hvidløg, ærter Torsdag den 19. juni:Stegt rødspættefilét, persillesovs, kartofler, gulerødderFredag den 20. juni:Sommerfest  Søndag den 22. juni:Ramsløgmarineret filet af gris, flødekartofler, grønne bønner Mandag den 23. juni:Svenske kødboller i flødesovs, kartoffelmos, tyttebærsylt   Tirsdag den 24. juni:Pandestegt medister, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål Onsdag den 25. juni:Enebærgryde af gris i tern, kartofler, grønne bønner Torsdag den 26. juni:Klassisk millionbøf, kartoffelmos, syltede rødbeder Fredag den 27. juni:Hakkebøf i flødesovs champignon, ovnbagte kartofler med courgetter Søndag den 29. juni:Bagt farsbrød af gris med porrer, flødesovs, kartofler, gulerødder