Mandag den 4. august: Boller i karry med gulerødder, løg og æbler, ris Tirsdag den 5. august: Bagt farsbrød af gris med porrer, flødesovs, kartofler, gulerødder Onsdag den 6. august: Klassisk millionbøf, kartoffelmos, syltede rødbeder Torsdag den 7. august: Hamburgerryg, aspargessovs, kartofler, gulerødder, broccoli Fredag den 8. august: Karbonade, stuvede ærter og gulerødder, kartofler Søndag den 10. august: Enebærgryde af gris i tern, kartofler, grønne bønner Mandag den 11. august: Fiskefrikadeller, citron-dild sovs, kartofler, gulerødder Tirsdag den 12. august: Pasta med tomatflødesovs, bacon, grønne bønner Onsdag den 13. august: Chili con carne med røde bønner, ris, majs Torsdag den 14. august: Hjertemillionbøf af ungkvæg, kartoffelmos, syltede rødbeder  Fredag den 15. august: Stegt laksefilét, tomat-rødløgssalsa, ris  Søndag den 17. august: Ovnstegt kamsteg, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål Mandag den 18. august: Pandestegte frikadeller, spidskålsstuvning, kartofler, syltede rødbeder  Tirsdag den 19. august: Ikke planlagt - overraskelse Onsdag den 20. august: Hvidvinsdampet mørksej i cassoulet, ris Torsdag den 21. august: Hakkebøf, bearnaisesauce, kartofler, ærter Fredag den 22. august: Grisefest Søndag den 24. august: Traditionel forloren hare, vildtsovs, kartofler, gammeldags rødkål Mandag den 25. august: Braiseret kalveyderlår, skysovs, kartofler, glaserede perleløg Tirsdag den 26. august: Butter Chicken, mix af ris, ærter Onsdag den 27. august: Gammeldags stegt flæsk, persillesovs, kartofler, syltede rødbeder Torsdag den 28. august: Pasta bolognese, champignon, selleri, gulerødder, hvidløg Fredag den 29. august: Forårsfrikassé med kalv, asparges og forårsløg, kartofler, broccoli Søndag den 31. august: Kødboller i tomatsovs, persillekartofler, bønner med mandler, bacon   Ret til ændringer.