Coronavirus - sådan besøger du din pårørende
Når du besøger et af Tårnby Kommunes plejehjem, skal du stadigvæk tage hensyn, der kan forebygge smittespredning.
Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefaling. Anbefalingen er at alle besøgende på plejehjem fortsat bærer mundbind eller visir og har gyldigt coronapas.
Selvom man er undtaget fra krav om coronapas, opfordres der stadig til, at man – uanset om man er vaccineret eller ej – bliver testet for COVID-19, inden man kommer på besøg på plejehjem.
Som pårørende har du mulighed for at få udleveret en selvtest inden besøget.
Tilsynsrapporter
Bruger- og pårørenderåd
Medlemmer af rådet
Plejehjemsleder Cathja Malou Rasmussen
Telefon: 32 46 82 46
E-mail: cma.plirl.as@taarnby.dk
Afdelingsleder afd. S. Hassana Hakkouni
Telefon: 32 46 82 51
E-mail: hha.plril.as@taarnby.dk
Frokostmenu for maj
- maj:
Røget laks med røræg og dild (toast)
Skinkesalat
Lun ret: Pandekage med oksekødsfyld
-
maj:
Sønderjysk salami med remoulade
Tunsalat
Oksebryst med pickles
-
maj:
Skinke med italiensk salat
Torskerogn med remoulade og dild og citron
Hønsesalat med tomat
-
maj:
Kryddersild
Kalkunbryst med karrysalat
Sommersalat med radiser
-
maj:
Æg med mayonnaise og kaviar
Krabbesalat
Rullepølse med sky og løg
-
maj:
Stegte sild
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Æggesalat
-
maj:
Frugtsalat med vindruer
Stegt kyllingebryst med frisk agurk
Lun ret: Medister med rødkål
-
maj:
Dyrlægens natmad
Gravet laks med røræg
Lun ret: Æggekage med bacon
-
maj:
Dyrlægens natmad
Gravet laks med røræg
Lun ret: Æggekage med bacon
-
maj:
Oksebryst med peberrodssalat
Rullepølse med sky og rødløg
Tunsalat
-
maj:
Kyllingebryst med karrysalat
Tomatmad
Kamsteg med rødkål
-
maj:
Æg med tomat og purløg
Roastbeef med pickles
Makrelsalat med dild og citron
-
maj:
Karrysild
Cervelatpølse med syltede agurker
Røget filet med æggesalat
-
maj:
Rejesalat med citron
Salami med remoulade og ristede løg
Lun ret: Ribbensteg med rødkål
-
maj:
Røget laks med røræg og dild (toast)
Leverpostej med rødbede
Lun ret: Frikadeller med kartoffelsalat
-
maj:
Sommersalat med radiser
Skinke med italiensk salat
Torskerogn med remoulade, citron og dild
-
maj:
Kamsteg med agurkesalat
Rullepølse med sky og løg
Kyllingebryst med karrysalat
-
maj:
Kartoffelmad
Røget filet med æggestand
Skinkesalat
-
maj:
Krabbesalat
Dyrlægens natmad
Oksespegepølse med remoulade
-
maj:
Roastbeef med pickles
Frugtsalat med vindruer
Stegt kalkunbryst med agurkesalat
-
maj:
Æg med tomat
Hamburgerryg med kartoffelsalat og purløg
Lun ret: Fiskefilet med remoulade
-
maj:
Ørredfilet med røræg
Jægerpølse med remoulade og ristede løg
Lun ret: Risengrød
-
maj:
Karrysild
Rullepølse med sky og rødløg
Æggesalat
-
maj:
Makrelsalat (toast/kerner)
Tomat med mayonnaise og rødløg
Spegepølse med remoulade og ristede løg
-
maj:
Kryddersild
Skinke med italiensk salat
Sommersalat med radiser
-
maj:
Torskerogn med remoulade og citron
Skinkesalat med purløg (toast/kerner)
Leverpostej med rødbeder
-
maj:
Oksebryst med peberrodssalat
Tunsalat
Jagtpølse med peberfrugt
-
maj:
Gravet laks med dilddressing
Frugtsalat med mandarin (toast/kerner)
Lun ret: Biksemad med diverse tilbehør
-
maj:
Rejer med mayonnaise, karse og citron
Dyrlægens natmad
Lun ret: Kyllingelår med pastasalat
-
maj:
Kyllingebryst med karrysalat
Wienersalat med purløg
Roastbeef med remoulade og ristede løg
-
maj:
Kamsteg med rødkål
Hamburgerryg med italiensk salat
Æg med tomat
Aftenmenu for maj
- maj:
Bagt farsbrød af okse med feta, persille, skysovs, kartofler, grønne bønner
Ananasfromage med flødeskum
- maj:
Rejerand med æg og dild, rugbrødschips
Minus fisk: Gammeldags øllebrød med malt
Pandestegt medister, spidskålsstuvning, kartofler, syltede rødbeder
- maj:
Flødelegeret tomatsuppe med kødboller
Hvidvinsdampet mørksej i cassoulet, ris
Minus fisk: Spaghetti bolognese med champignon, selleri, gulerødder og hvidløg
- maj:
Gammeldags æggekage, bacon, cherrytomater med løg, rugbrød, smør
Amerikanske pandekager
- maj:
Kyllingefrikassé med asparges, kartofler
Henkogte pærer, chokoladesovs
- maj:
Brændende kærlighed, kartoffelmos, syltede rødbeder
Citronfromage med flødeskum
- maj:
Hamburgerryg, aspargessovs, kartofler, gulerødder, broccoli
Abrikostrifli med makroner, vaniljecreme, flødeskum og et stænk sherry
- maj:
Dansk hakkebøf, skysovs med løg, kartofler, bløde løg, syltede rødbeder
Panna cotta, rabarberkompot
- maj:
Mignon af gris, flødesovs med bacon og champignon, kartofler, ærter
Æblegrød
- maj:
Cremet aspargessuppe med kødboller
Braiseret okseinderlår, skysovs, kartofler, marinerede rødløg med æbleeddike
- maj:
Stegt rødspættefilet, persillesovs, kartofler, marinerede gulerødder og løg
Minus fisk: Pandestegte frikadeller, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål
Brombær-ribsgrød
- maj:
Rejesalat med asparges, rugbrødschips
Minus fisk: Skinkesalat med flute
Karbonade, stuvede blomkål, kartofler, syltede rødbeder
- maj:
Coq au vin, kartofler
Ymerfromage, jordbærsovs
- maj:
Gris i sur-sødsovs med peberfrugt og bambusskud, mix af ris
Æbleskiver
- maj:
Traditionel forloren hare, vildtsovs, kartofler, tyttebærsylt
Gammeldags rabarberkage med makroner og flødeskum
16. maj:
Tarteletter, høns i asparges
Hindbærdessert med flødeskum
- maj:
Boller i karry med gulerødder, løg og æbler, ris
Blåbær-hindbærsuppe, græsk inspireret yoghurt
18. maj:
Biksemad, ketchup, syltede rødbeder
Pandekager
19. maj:
Cremet champignonsuppe
Fiskefrikadeller med laks, citron-dildsovs, kartofler, gulerødder
Minus fisk: Braiseret kalveyderlår, skysovs, kartofler, glaserede perleløg
- maj:
Braiserede kæber af gris, skysovs, kartofler, tomatsalsa med hvidløg og persille
Tiramisu
- maj:
Ovnstegt kylling med persille, skysovs, kartofler, agurkesalat
Frugtsalat med chokoladedrys
- maj:
Kalvegryde med jordskokker og svampe, kartoffelmos
Rabarbergrød
- maj:
Pandestegt medister, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål
Kærnemælkskoldskål, kammerjunkere
- maj:
Forårsløgsuppe
Stegt filet af kulmule, citron-dildsovs, kartofler, gulerødder
- maj:
Pasta med tomatflødesovs, bacon, grønne bønner
Vaffel
- maj:
Hamburgerryg, flødekartofler, blomkål og broccoli
Henkogt fersken og blommer med sten, valnøddecreme
- maj:
Chili con carne med røde bønner, ris, majs
Klassisk fløderand, hindbærsovs
- maj:
Forårsfrikassé med kalv, asparges og forårsløg, kartofler, broccoli
Skovbærgrød
- maj:
Ovnstegt kamsteg, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål
Mandelbudding, rabarberkompot
- maj:
Klassisk tunmousse med dild, rugbrødschips
Braiseret okseinderlår, skysovs, kartofler, marinerede rødløg med æbleeddike
- maj:
Stegt laksefilet, flødestuvet spinat, dild-krydrede kartofler, gulerødder
Amerikanske pandekager
Frokostmenu for juni
- juni
Sønderjysk salami med løg og sky
Krabbesalat
Oksebryst med peberrodscreme
- juni
VejFest :)
- juni
Kryddersild med løg
Tomatmad
Frugtsalat med vindruer
- juni
Skinke med italiensksalat
Dyrlægens natmad
Lun ret: Maskeret blomkål med rejer, minitoast
- juni
Æg med mayonnaise og kaviar
Roastbeef med pickles
Lun ret: Ostegratineret pasta med skinke
- juni
Karrysild
Sommersalat med radiseskiver
Stegt kalkunbryst med frisk agurk
- juni
Æggesalat med tomat og karse (Toast/kerner)
Oksebryst med peberrodssalat
Kamsteg med rødkål
- juni
Krabbesalat
Rullepølse med sky og løg
Kalkunbryst med karrysalat
- juni
Torskerogn med remoulade og citron
Wienersalat
Tomat med mayonnaise & hakkede rå løg
- juni
Karrysild
Hamburgerryg med kartoffelsalat
Frugtsalat
- juni
Laks med røræg
Æg med tomat
Lun ret: Pandekage med oksekødfyld
- juni
Kamsteg med rødkål
Skinke med italiensksalat
Lun ret: Tartelet med høns i asparges
- juni
Marinerede sild med løg
Salami med remoulade og ristede løg
Leverpostej med frisk grøn agurk
- juni
Jægerpølse med remoulade og ristede løg
Oksebryst med peberrodssalat
Tunsalat
- juni
Kartoffelmad
Brie og danablu med vindrue
- juni
Hamburgerryg med italiensksalat
Æg med tomat
Kamsteg med agurkesalat
- juni
Kryddersild med løg i ringe
Frugtsalat
Rullepølse med sky og løg
- juni
Røget laks med dilddressing og asparges
Æggesalat
Lun ret: Pandestegt medister med rødkål
- juni
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Rejesalat
Lun ret: Biksemad
- juni
Russisk salat med æg
Frugtsalat
Oksebryst med peberrod
- juni
Torskerogn med remoulade og citron
Sommersalat med radiser
Dyrlægens natmad
- juni
Stegte sild
Skinkesalat
Cervelatpølse med remoulade og ristede løg
- juni
Pølse og frikadeller med div. tilbehør og kartoffelsalat
Frisk frugt
- juni
Marinerede sild med løg
Rullepølse med sky og rødløg
Æggesalat med purløg (Toast / kerner)
- juni
Leverpostej med rødbede
Hønsesalat
Lun ret: Fiskefrikadelle med remoulade
- juni
Ørredfilet med røræg
Kartoffelmad med løg
Lun ret: Ribbensteg med rødkål
- juni
Jagtpølse med peberfrugt
Skinke med kold kartoffelsalat
Frugtsalat med mandarin
- juni
Æg med benfrie sild
Hønsesalat
Hamburgerryg med italiensksalat
- juni
Oksebryst med peberrodssalat
Skinkesalat
Torskerogn med remoulade og citron
- juni
Makrelsalat med citron
Dyrlægens natmad
Tomatmad med rå løg
Aftenmenu for juni
- juni:
Kylling Tikka Masala, mix af ris, mangochutney
Ymerkoldskål med strejf af hyldeblomst, kammerjunkere
- juni:
Kyllingesalat med majs, peberfrugt og bacon, rugbrødschips
Karbonade, skysovs, kartofler, blomkål
- juni:
Simregryde med gris og cocktailpølser, kartoffelmos, majs
Rødgrød
- juni:
Dansk hakkebøf, skysovs med løg, kartofler, bløde løg, syltede rødbeder
Stikkelsbærtrifli med makroner, vaniljecreme, flødeskum og et stænk sherry
- juni:
Fiskesuppe med rejer, hvidvin og fløde
Cremet blomkålssuppe
Pandestegte frikadeller, spidskålsstuvning, kartofler, syltede rødbeder
- juni:
Braiseret kalveyderlår, flødesovs med champignons, kartoffelgratin, bønner i
Citronfromage med flødeskum
- juni:
Cremet aspargessuppe med kødboller
Fiskefrikadeller, persillesovs, kartofler, gulerødder
Traditionel farseret porre, flødesovs, kartofler, syltede rødbeder
- juni:
Kyllingefrikassé med asparges, kartofler
Jordbærgelérand, råcreme
- juni:
Bagt farsbrød af okse med feta, persille, skysovs, kartofler, grønne bønner
Æbleskiver
- juni:
Braiseret nakkefilét af gris, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål
Mannadessert, saftsovs
- juni:
Kogt kalvetykkam, peberrodssovs, kartofler, grønne bønner
Rabarberdessert med makroner, mascarponecreme og nødder
- juni:
Pandestegt medister, spidskålsstuvning, kartofler, syltede rødbeder
Jordbærgrød
- juni:
Rejerand med æg og dild, rugbrødschips
Gammeldags stegt flæsk, persillesovs, kartofler, syltede rødbeder
- juni:
Spaghetti bolognese med champignon, selleri, gulerødder og hvidløg
Pandekager
- juni:
Cremet blomkålssuppe
Hvidvinsdampet mørksej i cassoulet, ris
Pandestegte frikadeller, skysovs, kartofler, blomkål
- juni:
Hakkebøf i flødesovs med bacon og champignon, ovnbagte kartofler med courgetter
Panna cotta, rabarberkompot
- juni:
Coq au vin, kartofler
Abrikostrifli med makroner, vaniljecreme, flødeskum og et stænk sherry
- juni:
Hamburgerryg, aspargessovs, kartofler, gulerødder, broccoli
Henkogte pærer, chokoladesovs
- juni:
Bøf Stroganoff, kartoffelmos, majs
Hindbærkoldskål
- juni:
Kødboller i tomatsovs, persillekartofler, bønner med mandler, bacon
Æblegrød
- juni:
Cremet aspargessuppe med kødboller
Stegt rødspættefilét, persillesovs, kartofler, marinerede gulerødder og løg
Bagt farsbrød med cherrytomat, skysovs, kartofler, broccoli
- juni:
Gris i sur-sødsovs med peberfrugt og bambusskud, mix af ris
Gammeldags rabarberkage med makroner og flødeskum
- juni:
Pasta carbonara med bacon og hvidløg, ærter
Vaffel
- juni:
Karbonade, stuvede ærter og gulerødder, kartofler
Hindbærdessert med flødeskum
- juni:
Rejesalat med asparges, rugbrødschips
Dansk hakkebøf, skysovs med løg, kartofler, bløde løg, syltede rødbeder
- juni:
Marokkansk kyllingegryde med grøntsager og kikærter, mix af ris
Henkogt ananas og fersken, råcreme
- juni:
Sprængt nakkefilet af gris, kold kartoffelsalat, ærter
Ymerfromage, jordbærsovs
- juni:
Kalvegryde med jordskokker og svampe, kartoffelmos
Ymerkoldskål, kammerjunkere
- juni:
Boller i karry med gulerødder, løg og æbler, ris
Chokolade-nøddefromage med flødeskum
- juni:
Pandestegt medister, skysovs, kartofler, gammeldags rødkål
Amerikanske pandekager