Udskriv

Plejehjemmet Tagenshus

Plejehjemmet Tagenshus

Falhøj 1

Information om besøg på Tagenshus plejehjem

 

Tagenshus er et plejehjem med 55 boliger fordelt på fem plejeafdelinger. Tagenshus består af to etager. På hver afdeling er der 11 lejligheder samt fælles opholdsstue og køkken. Alle boliger er to værelses lejligheder. En af plejeafdelingerne er til yngre demente borgere. Plejehjemmet ligger i et villakvarter tæt på indkøb og offentlig transport. Boligerne er opført efter almenboliglovgivningen og administreres af et boligselskab.

At bo på Tagenshus er omfattet af et idegrundlag om helhedspleje. Det betyder at alle opgaver, lige fra personlig pleje og omsorg, rengøring af boligen og fællesarealer, aktivering samt tilberedning og anretning af måltider udføres af samtlige ansatte i plejen ud fra kontaktpersonprincippet.

Plejehjemmet har modtagekøkkener og maden vil være kølemad. Der bliver leveret frokost og aftensmad. Morgenmad og mellemmåltider vil plejehjemmet selv stå for.

På plejehjemmet er der fysioterapi, Tandplejeklinik, fodterapi og frisør.

Forventninger

Det at flytte på plejehjem kan være forbundet med en masse usikkerhed og spørgsmål samt en forestilling om hvad man forventer af det at bo på et plejehjem. Derfor er det en god ide at kontakte Plejehjemmets administration for en rundvisning, samt have mulighed for at stille spørgsmål.

Book et møde på telefon 32 46 46 20.

Du kan kontakte Plejehjemmet Tagenshus via borger.dk via dette link.

 

×

Cookie info