Udskriv

Rotter

Rotter

Har du problemer med rotter i Tårnby Kommune, skal du gå ind på vores anmeldelsesside. Eller kontakte Tårnby Kommune på telefon 3247 1517.

Hvis du har problemer med rotter i Dragør Kommune skal du gå ind på Dragør Kommunes hjemmeside under anmeldelse af rotter og andre skadedyr. Selv om det er Tårnby Kommune der har bekæmpelsen i Dragør Kommune.

Har du fået besøg af rotter, skal du indsende en anmeldelse. Udfyld formularen her og anmeldelsen sendes automatisk til Teknisk Forvaltning og til rottefængeren. 

Kommunens rottefænger er nu Rentokil.

Vi har haft henvendelser fra borgere, som har haft rotter i deres skraldestativ med net om. Skraldestativerne har det med at blive skæve med tiden, så de er åbne nedefter. Hvis man giver stativet et godt skub, så det bliver lukket igen, kan rotterne ikke komme ind igen.

Du må ikke selv udlægge rottegift

Håndtering af rottegift er kun tilladt for personer, der er autoriseret af Miljøstyrelsen, eller for autoriseret personale i et firma, der bekæmper rotter. Læs mere om rottebekæmpelse her

Ser du rotter klik Her

Tårnby Kommune varetager rottebekæmpelse i Dragør Kommune. Tårnby Rådhus er i øjeblikket lukket for at hindre spredning af covid-19, men det stadig muligt at få hjælp til at bekæmpe rotter.

 

 

×

Cookie info