Udskriv

Rotter

Rotter

Har du problemer med rotter i Tårnby Kommune, skal du gå ind på vores anmeldelsesside. Eller kontakte Tårnby Kommune på telefon 3247 1517.

Hvis du har problemer med rotter i Dragør Kommune skal du gå ind på Dragør Kommunes hjemmeside under anmeldelse af rotter og andre skadedyr. Selv om det er Tårnby Kommune der har bekæmpelsen i Dragør Kommune.

Svar tider på rotteanmeldelser

Vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange anmeldelser af rotter. Det betyder, at der kan gå lidt længere før vores rottefænger når frem, når der er tale om udendørsrotter. Er der tale om rotter indendørs eller i fødevarevirksomheder, og ved intuitioner  bliver besøg af rottefængeren fortsat prioriteret først. Der er iværksat en handlingsplan for at sikre mere mandskab til de mange anmeldelser, så vi igen kan sikre, at alle med udendørs rottefund får besøg senest 4 dage efter anmeldelsen.

Har du fået besøg af rotter, skal du indsende en anmeldelse. Udfyld formularen her og anmeldelsen sendes automatisk til Teknisk Forvaltning og til rottefængeren. 

Kommunens rottefænger er nu Rentokil.

Vi har haft henvendelser fra borgere, som har haft rotter i deres skraldestativ med net om. Skraldestativerne har det med at blive skæve med tiden, så de er åbne nedefter. Hvis man giver stativet et godt skub, så det bliver lukket igen, kan rotterne ikke komme ind igen.

Du må ikke selv udlægge rottegift

Håndtering af rottegift er kun tilladt for personer, der er autoriseret af Miljøstyrelsen, eller for autoriseret personale i et firma, der bekæmper rotter. Læs mere om rottebekæmpelse her

 

 

 

 

×

Cookie info