Udskriv

Ændring af materiel

Villa

Her kan du se hvilke muligheder du har for at ændre din affaldsordning.

Ændring af materiel

Hvis du har mere affald end hvad der er plads til i skraldespanden, så er det muligt at bestille to tømninger. To tømninger betyder, at du vil have to skraldespande stående, der begge vil blive tømt samme dag. Du kan bestille en ekstra tømning inde på selvbetjeningen. Her kan du også se priserne for ændringerne i din affaldsordning.

Hvis det kun er lejlighedsvis, at du har ekstra affald, så kan det muligvis betale sig i stedet at købe mærkater til ekstra affald. Mærkaterne klistres på en ekstra pose som stilles ved siden af skraldespanden, på den måde vil den blive taget med ved næste tømning.

Ændre affaldsordning

Min beholder er gået i stykker

Hvis din nuværende beholder er gået i stykker, så er det muligt at bestille en ny. Dette skal du gøre inde på selvbetjeningen, hvor det skal dokumenteres med et billede, at beholderen er ødelagt.

Bestil en ny beholder

Affaldsstativer + Bestilling af 240 l. containere

OBS - affaldsstativer udgår snart

Det er stadig muligt at ændre stativ, men vi gør opmærksom på, at kommunen i løbet af foråret 2019 vil levere nye obligatoriske 240 liter beholdere til restaffald. Disse bliver automatisk leveret til alle husejere i Tårnby Kommune. I forbindelse med udlevering af de nye beholdere, vil det ikke længere være muligt at benytte stativerne.

Der er to tilladte stativtyper i Tårnby Kommune.

Trådnetstativ

Trådnetstativ med spændebånd og sider.

Miljøstativ med låg. Sider i træ, metal eller plast. Låge der åbnes i enten højre eller venstre side. Sækken monteres med spændebånd/sækkering. Findes også i en dobbelt version, denne er også godkendt.

×

Cookie info