Udskriv

Ekstra poser til restaffald

Ekstra poser til dagrenovation

Hvis der er mere restaffald end der kan være i den almindelige skraldepose, er der råd for det.

Du har mulighed for enten at tilmelde ejendommen en ekstra ugentlig posetømning eller købe ekstra pose-mærkater til sorte sække.

Ekstra ugentlig posetømning

Fordelen ved en fast ekstra ugentlig posetømning er, at man herved undgår, at have en løs pose stående ved siden af stativet.

En anden fordel er, at man slipper for at huske at stille posen ud aftenen inden afhentning.

For at tilmelde ejendommen en ekstra fast ugentlig poseafhentning, skal du klikke her

En ændring er gældende for minimum 6 måneder. Prisen for en fast ekstra ugentlig posetømning er kr. 1028,00 kr/år med moms (2015).

Man skal selv sørge for at indkøbe og opstille et ekstra stativ. Det ekstra stativ skal, så vidt muligt, opstilles ved siden af det eksisterende.

Det er også muligt at få afhentet mere end to poser om ugen. Kontakt Teknisk Forvaltning på mail renovation@taarnby.dk og hør nærmere.

Mærkater til afhentning af ekstra restaffald

Er der en gang imellem behov for afhentning af ekstra restaffald, kan du købe mærkater der kan klistres på en ekstra pose. Mærkaterne kan købes i Tårnby Kommunes OnlineShop, der kan forventes op til en uges leveringstid på mærkaterne. Alternativt kan mærkaterne hentes ved personlig henvendelse i Teknisk Forvaltnings ekspedition. Det skal her bemærkes at mærkaterne skal være bestilt før de kan afhentes, de kan derfor kun hentes og ikke købes i ekspeditionen.

Ugedag Ekspeditionstid
Mandag:  10.00-14.00
Tirsdag: 10.00-14.00
Onsdag: 10.00-14.00
Torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-13.30

Prisen for mærkaterne er kr. 125,00 pr. for 5 stk. Prisen dækker afhentning og behandling af affaldet. Poserne mærket "Ekstra pose" stilles ud efter behov ved siden af det almindelige skraldestativ.

Husk at der ikke må fyldes affald over den stiplede linje på posen, og at posen ikke må veje mere end 25 kg. Det gælder både for den ekstra pose og den faste ekstra ugentlige posetømning.

Ved spørgsmål, kan Teknisk Forvaltning kontaktes på mail renovation@taarnby.dk.

×

Cookie info