Udskriv

Arbejdsfordeling - Ny ordning

I den nye ordning er medarbejdere på arbejdsfordeling fritaget fra at være aktivt jobsøgende og deltage i rådighedssamtaler med A-kassen i hele perioden med arbejdsfordeling. Medarbejderen skal dog fortsat være tilmeldt hos jobcenteret som jobsøgende og have et aktivt CV. Medarbejderne er fritaget for at deltage i samtaler med jobcenteret og for at deltage i tilbud. Medarbejderen tilmelder sig selv på Jobnet.dk som ledig.

Vi vil anbefale dig, som er omfattet af en arbejdsfordeling, at læse hele guiden.

Når Jobcentret modtager virksomhedens anmeldelse af arbejdsfordeling, vil Jobcentret hurtigst muligt registrere alle medarbejdere, som er omfattet af arbejdsfordelingen og underrette relevante A-kasser. I den nuværende COVID-19-situation kan jobcentret ikke nå at få alle registreringer og underretninger på plads med det samme. Vi forventer, at alle registreringer er på plads inden for max 14 dage, efter vi har modtaget anmeldelsen.

Har du en udenlandsk adresse kan du først tilmelde dig som ledig på jobnet.dk, når jobcentret har registreret dig og oprettet en midlertidig adresse.

Er der spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i guiden, er du velkommen til at skrive en mail til virksomhedsservice@taarnby.dk eller ringe på: 24284111.

Læs guiden her

×

Cookie info