Samarbejde efter Skilsmisse (SES)

Fra Kærester til Kolleger

Samarbejde efter Skilsmisse (SES)

- Kursus for skilsmisseramte forældre

Sæt børnene i centrum og lær at håndtere skilsmissen

Samarbejde efter Skilsmisse (SES) er en fleksibel, forskningsbaseret værktøjskasse, som lærer skilsmisseforældre at hjælpe sig selv, undgå ødelæggende konflikter og blive bedre til at forstå og støtte deres børn. For eksempel kan man lære at forstå børns følelser og reaktioner, håndtere krise og sorg, indgå aftaler om samvær og undgå typiske faldgruber.

Bag SES står en gruppe af anerkendte fagpersoner og forskere fra Københavns Universitet med viden om skilsmisser, psykologi og formidling.

"Indholdet er baseret på den nyeste og bedst dokumenterede viden fra forskning og praksis - og formidlet på en måde, der er til at forstå." - Søren Sander, psykolog og skilsmisseekspert.

Form:

SES består af tre kursusgange samt adgang til en digital platform, hvor man derhjemme har mulighed for at fordybe sig i øvelser og viden. Se mere på hjemmesiden www.samarbejdeefterskilsmisse.dk

De tre kursusgange består primært af undervisning med refleksionsøvelser for den enkelte samt i grupper. Der vil ikke blive lagt op til at deltagerne laver øvelser med deres eks-partner eller skal dele personlige/private oplevelser.

Vi udbyder kurset i april og igen i juni:

April 2019:

Torsdag d. 4.4.

Torsdag d. 11.4.

Torsdag d. 25.4.

Alle dage kl. 15-18 i Familiehuset, Amager Landevej 61.

Juni 2019:

Tirsdag d. 4.6

Tirsdag d. 11.6.

Tirsdag d. 18.6

Alle dage kl. 15-18 i Familiehuset, Amager Landevej 61.

Der vil være lidt let forplejning til alle tre kursusgange.

Kriterier for deltagelse:

I skal have børn sammen og have ophørt jeres samliv. Det anbefales, at begge forældre deltager, men der kan i særlige tilfælde aftales, at kun den ene part deltager.

Tilmelding eller spørgsmål:
Kontakt os på mail PPR@taarnby.dk (skriv "SES" i emnefelt) med dit navn og telefonnr. Derefter vil du blive kontaktet af en af kursuslederne.

Pris:
Kurset/Deltagelse er gratis for borgere i Tårnby Kommune. Borgere med bopæl i anden kommune kan tilmeldes efter henvisning med betalingstilsagn fra sagsbehandler i bopælskommunen.

Venteliste:
De af jer, der evt. ikke får en plads, kan blive skrevet på en venteliste til et efterfølgende kursus.

Kursusledere:

Psykologerne Louise Jørgensen, Terese Strandbæk Lund, Sarah Fabricius, Anni Nielsen og Sinne  Pedersen