Udskriv

Drengegruppe – med fokus på selvforståelse og træning af sociale færdigheder

Drengegruppe 2

Drengegruppen er et tilbud til drenge i alderen 13-17 år, som mødes hver 14. dag. Gruppen kan være noget for dig, hvis du har brug for at bryde din ensomhed, styrke din selvforståelse og dine sociale kompetencer og være sammen med andre på en sjov og ny måde.

Gruppen kan være noget for dig, hvis:

  • Du vil gerne opleve noget nyt sammen med ligesindede, jævnaldrende drenge 
  • Du har lyst til at blive bedre til at tage kontakt til andre
  • Du har tendens til at isolere dig derhjemme
  • Du har svært ved at forstå og være sammen med andre
  • Du ind i mellem føler dig ensom, trist og/eller anderledes

Tiden vil blive brugt på at lave indendørs- og udendørsaktiviteter i Familiehuset (brætspil, film, videospil osv.) eller i Tårnby omegn (ture i biograf, netcafé, klatrehallen, osv.), alt efter deltagernes interesser.

Vi holder vores fokus på at hygge os, lære hinanden at kende og snakke sammen om det, vi har på hjertet.

Praktiske oplysninger: Der er løbende optagelse på drengegruppen. Gruppen består af op til 6-8 unge i alderen 13-17. Da hver deltager i gruppen bliver vigtig for de andre gruppedeltagere, er det vigtigt, at du deltager hver gang og i den fulde tid.

Pris: Deltagelse er gratis for borgere i Tårnby Kommune. Borgere med bopæl i anden kommune kan tilmeldes efter henvisning med betalingstilsagn fra sagsbehandler i bopælskommunen.

Tid: Vi mødes hver 2. uge om onsdag kl. 15-18. Som udgangspunkt starter og slutter vi altid i Familiehuset, afhængigt af de aktiviteter, der er planlagt for dagen.

Sted: Familiehuset, Amager Landevej 61

Gruppeledere:
Alessio Paterno, Psykolog, R&F, Tårnby Kommune
Lars Christiansen, Pædagog, R&F, Tårnby Kommune

OBS! Drengegruppen er sat på pause til og med efterårsferien 2018. I mellemtiden er det muligt at blive skrevet op på vores venteliste. Hvis du er interesseret i at deltage i gruppen eller gerne vil vide mere, kontakt da Lars (mail lch.bk@taarnby.dk, tlf. 30760434).

×

Cookie info