Udskriv

Familiehuset

Familiehuset

Familiehuset er et tilbud til familier i Tårnby Kommune med børn i alderen 0-18 år, som står med aktuelle problemer. Personlig henvendelse sker til Åben Rådgivning, torsdage ml. kl. 14.30 - 17.00.


Tårnby kommune tilbyder støtte til børn, unge eller familier med særlige problemstillinger. Dette sker gennem Tårnby Kommunes Familiehus.

I Familiehuset lægger vi stor vægt på forebyggende indsatser og derfor kan du og din familie henvende jer uopfordret.  Nogle af vores tilbud er åbne, mens andre kræver, at I får en henvisning fra en sagsbehandler i Familieafdelingen.

Formålet med støtten er at bevare familien sammen og på sigt give jer som familie de redskaber, der skal til for at kunne klare jer selv. Støtten er mangeartet, da det er din families behov, der bestemmer, hvordan støtten skal ydes.

Familiehusets tilbud

Familiehuset tilbyder forskellige former for rådgivning/vejledning (se under de enkelte tilbud i menuen til venstre).

Hvem er vi?

Familiehusets personale er tværfagligt sammensat og består af pædagoger, psykologer og lærere med relevant efteruddannelse inden for familieområdet og som alle er involveret i distriktsarbejdet med børn, skoler, institutioner og familieindsats. 

 

Åbningstider

Rådgivning og forebyggelses åbne rådgivning har udvidet åbningstiden til alle hverdage i tidsrummet 14.00 til 17.00. Rådgivningen er bemandet af kommunens psykologer og familiebehandlere. Der er åbent for telefonisk konsultation.

Åben rådgivning kan kontaktes på telefon 3076 0341

Kontakt

Familiehuset

Amager Landevej 61

2770 Kastrup

Rådgivning og Forebyggelse

 

×

Cookie info