Udskriv

Tilflyttere

Tilflyttere og venteliste

Tilflyttere kan lade barnet opskrive på venteliste, når familien har fået folkeregisteradresse i Tårnby Kommune.

Dit barn har anciennitet fra den dato, hvor kommunen modtager din ansøgning om optagelse på ventelisten - dog tidligst, når familien har folkeregisteradresse i Tårnby Kommune.

Der kan ikke medtages optjent anciennitet fra anden kommune. 

Som tilflytter på 0-5 års området vil man automatisk få tildelt en garantidato på 3 måneder efter opskrivning.

Der er en generel venteliste på minimum 10-12 måneder til vuggestue. Hvis du ønsker en plads til garantidatoen vil der være mulighed for, at få tilbudt en dagplejeplads indenfor kommunegrænsen.

Børn fra 3-5 år vil få mulighed for en børnehaveplads indenfor 3 måneder. Det kan dog ikke forventes, at være indenfor eget bopælsdistrikt.

Vi anbefaler dig at kontakte Pladsanvisningen, når du har modtaget en bekræftelse på dit barns opskrivning.

Du kan kontakte os via Den digitale pladsanvisning.

Har dit barn allerede har plads i et dagtilbud i den kommune du og barnet flytter fra, er det muligt forsat at lade dit barn være indmeldt i den samme institution, så længe dit barn opfylder alderskriteriet for ophold i den pågældende institutionstype i den pågældende kommune. Dette er kun muligt indtil dit barn kan få plads i Tårnby Kommune. Tårnby Kommune vil efterfølgende overtage betalingen enten fra tilflytningsdatoen eller den efterfølgende måned. Vær opmærksom på, at prisen kan variere fra kommune til kommune.

×

Cookie info