Udskriv

Miniklubben

Smilende børn

Miniklubben
Listedvej 1
2770 Kastrup
Børne telefoner: 30 76 06 03
Kontor: 3076 06 02

Daglig leder Trine Villadsen, mobil 3089 6347

 

Åbningstid: Hverdage kl. 13.30-17.30

E-mail til institutionen: fklist.bk@taarnby.dk

 

Fysiske Rammer

Miniklubben er beliggende i den gamle spejderhytte. I Miniklubben har vi en hyggelig Café, gymnastiksal, kreativt værksted, VR rum, PlayStation-rum samt flere små hyggerum med plads til diverse aktiviteter og fordybelse.

Udenfor har vi en have med boldbane og bålplads

 

Målsætning

Vi ønsker at de børn der går på Miniklubben skal lære at indgå i forpligtende fællesskaber, skabe sociale netværk og at kunne forvalte deres egen fritid.

Vi byder i hverdagen på mange forskellige aktiviteter. Vi tilbyder en række af aktiviteter og ture som giver børnene muligheder for at kompetenceudvikle og finde fællesskaber på tværs af køn, alder, skoletilknytning og fritidsinteresser. Vi har et stærkt samarbejde med skolen og de andre fritidsklubber i Klub Tårnby.

Vores mål er at skabe et attraktivt klubmiljø, hvor børnene på egne præmisser kan udfolde deres potentiale og udvikle deres personlige, sociale og faglige kompetencer i fællesskab med jævnaldrene og understøttet af pædagogisk kvalificerede voksne. Vi har i klubben årlige traditioner, både i forbindelse med højtider men også som tilbagevendende aktiviteter såsom weekendtur til Lalandia, halloweenfest for alle klubbørn i Tårnby, Vilde Vulkaner, Teater, Musik og dansefestival, overnatninger og meget mere.

Vi har i Miniklubben fokus på børnenes medbestemmelse og indflydelse. Det er personalet i samarbejde med børnene, der skaber rammerne for udfoldelse; derfor har børnene stor indflydelse på, hvad de vil beskæftige sig med i klubben og hvilke aktiviteter, der bliver sat i værk.

Børnene og medarbejderne holder jævnligt samlinger for at tale om, hvordan det er at gå i Miniklubben. Vi arbejder på, at børnene skal kunne se, at deres ideer realiseres og synliggøres i Miniklubben gennem vores planlægning af indretning og aktiviteter. Inddragelsen i relevante beslutningsprocesser er samtidig en måde at gøre børn fortrolige med de demokratiske værdier. Her kan de få et indblik i, hvordan de kan øge deres indflydelse på og ansvar for forhold, der vedrører dem selv og deres kammerater.

Vi ønsker et stærkt og tæt samarbejde med forældrene. Vi ønsket at børn og forældre har ejerskab og tilhørsforhold til Miniklubben. Forældre er meget velkommen i hverdagen til at kigge forbi, få en snak og en kop kaffe og til at komme med ønsker og input til udviklingen af Miniklubben.

Vi bestræber os på at skabe rammer der omhandler respekt for hinanden og hvor der er plads til forskelligheder. Miniklubben skal være et sjovt og trygt sted at komme og med imødekommende voksne, der har tid til at lytte. Vi prioriterer, at der i huset er en ordentlig omgangstone blandt alle.

 

×

Cookie info