Udskriv

Fritidsklubben Lundø

Fritidsklubben Lundø Tårnbyvej 20

Fritidsklubben Lundø
Tårnbyvej 20
2770 Kastrup
Telefon: 3034 2217

Daglig leder: Allan Madsen

Tilsynsrapport

Tilsynsrapport 2018

Opfølgende tilsyn 2019

 

Normering: 103 børn

Åbningstid:  Hverdage kl. 13.30-17.30.

E-mail til institutionen: fklun.bk@taarnby.dk

Pnr. 1004606079

Fysiske rammer:

Ungecenter Lundø er beliggende i en smuk, ældre villa på Tårnbyvej 20. Vi er en del af distrikt Tårnby. Vi har fælles leder med Miniklubben og Fritidsklubben Kløveren.

Indendørs findes tv-stue, caferum, pc-rum, et kreativt værksted og et hyggerum. Der findes også poolbord, dart, bordtennis der er plads til dans og lignende.

I vores dejlige have har en grusbelagt boldbane, bålplads, frugttræer med mere.

På første salen på Lundø har kommunens forebyggende team kontor(SSP) dette for at unge der har brug for en ekstra støtte i en svær tid kan få hjælp til dette i rammer de allerede kender og føler sig trygge i.

Personaleforhold:

Vi er udover afdelingslederen i alt 7 pædagoger tilknyttede Lundø som også løser opgaver i resten af distriktet, på den måde oplever vores børn og unge i distrikt Tårnby gennemgående professionelle voksne fra barndommen og helt ind i ungdommen.

Målsætning og værdier:

Lundø vil gerne støtte den udvikling, medlemmerne er i: på vej mod teenagealderen. I processen fra barn til ung har venskaber og sociale relationer stor indflydelse på den enkeltes velbefindende. Vi arbejder derfor videre på at lære medlemmerne om tolerance, respekt, accept af forskelligheder og omsorg for hinanden.

Samtidig søger vi at inspirere medlemmerne til at bruge deres medindflydelse og ret til demokrati gennem daglig dialog, og ungemøder.

Pædagogiske principper:

Vi har som nævnt fokus på de unges medbestemmelse og -indflydelse, og hilser initiativer fra deres side velkomne. Vi støtter udviklingen i teenagelivet og hjælper de unge i forskellige problematiske aspekter i livet, lige fra uddannelsesspørgsmål til kæresteproblemer. Vi er altid klar til at lytte og præge de unge i en god retning som giver de unge højest mulig glæde og livskvalitet i deres eget liv.

Vi støtter de unge i selv at planlægge og udføre deres projekt eller idé, fra start til slut. Derudover har vi masser af forskellige aktiviteter, vi laver med de unge. Udover alle de sjove og hyggelige ting, vi laver med medlemmerne respekterer vi også de unges ønsker om til tider at være i rum uden voksne.

Vi prioriterer, at der i huset er en ordentlig omgangstone blandt alle. Lundø skal være et sjovt og trygt sted at komme og med imødekommende voksne, der har tid til at lytte. Vi accepterer naturligvis ikke mobning her.

Traditioner:

  • særligt program med indkøring af de nye børn/unge
  • tema- og/eller festaftener
  • påske- og julefrokost for medlemmerne
×

Cookie info