Udskriv

Børnehuset Englandsvej 348

Børnehuset Englandsvej 348

Børnehuset Englandsvej 348 /
Vuggestuen Tårnby Torv 40
2770 Kastrup

Telefon: 32 50 03 33

Leder: Pia Harder
Souschef: Camilla Jellesmark
Afd.leder i vuggestuen.: Anette Schubert

Tilsynsrapport

Englandsvej/Tårnby Torv

Opfølgende tilsyn 2020

 __________________________________________________________________

Normering: 32 børn 0 - 2 år, 77 børn 3 - 5 år

Åben kl. 6.30 - 17.00

E-mail til institutionen: bheng.bk@taarnby.dk

Pnr. 1007809154

Fysiske rammer

Børnehaven Englandsvej består af oprindelig 2 institutioner, der siden 1.7.2009 er slået sammen til én. Det er den tidligere "Vuggestuen Tårnby Torv 40", der nu er integreret med Børnehaven Englandsvej 348.

Vuggestuen er bygget i et plan. De 32 børn er fordelt på 3 stuer, der alle har direkte udgang til en dejlig fredfyldt legeplads med sandkasser, legehuse, græs, tæer og buske.

Børnehaven har til huse i en hyggelig gammel villa, hvor de 77 børn er fordelt på 4 stuer. Der er en meget stor legeplads med gynger, klatretårne, gamle frugttræer og grønne buske.

Målsætning

Det er vort mål at udvikle børnenes færdigheder og kompetencer i et godt fællesskab sammen med andre, således at de bliver selvstændige, sociale og harmoniske mennesker, der er rustede til den videre færd i livet.

Vi vil give børnene en tryg, udviklende og indholdsrig hverdag, hvor det enkelte barn bliver set og forstået af omsorgsfulde og tydelige voksne. Gennem det daglige samvær med andre i leg, aktiviteter og praktiske gøremål, vil vi give børnene nogle gode oplevelser og udvikle deres færdigheder og kompetencer.

Pædagogiske principper

Den voksne drager omsorg for det enkelte barn og får det til at føle sig tryg og værdsat den voksne er indlevende og nærværende og lytter til og taler med børnene den voksne rammesætter fællesskab og forståelse blandt børnene og lærer dem sociale spilleregler børnenes selvstændighed, færdigheder og kompetencer fremmes alsidigt gennem leg, aktiviteter og praktiske gøremål

Det skal være sjovt og udviklende at gå i vuggestue og børnehave

Om formiddagen laver vi planlagte aktiviteter med børnene. Vi tager på ture, laver gymnastik, rytmik, synger, læser, maler, klipper og klistrer. Vi giver børnene god tid til at lege deres egne lege. I legen afprøver børnene på egen hånd og sammen med kammeraterne roller, færdigheder og kompetencer, som har stor betydning for deres sociale udvikling og tilegnelse af omverdenen.

I løbet af dagen hjælper børnene til med praktiske opgaver, og vi støtter børnene i at gøre så mange ting som muligt selv under hensyntagen til alder og udviklingstrin.

Yderligere information Man er altid velkommen til at komme på besøg og se vores vuggestue eller børnehave. Her kan man også læse vores læreplan og børnemiljøvurdering. Det er dog bedst at ringe i forvejen og aftale et tidspunkt.

×

Cookie info