Udskriv

Børnehaven Klitrose Allé 22

Børnehaven Klitrose Alle 22

Børnehaven
Klitrose Allé 22
2770 Kastrup

Telefon: 2334 3427
Havet: 5173 8681
Himlen: 5173 8708

Leder: Anette Agerskov
Souschef: Mette Vogth Hansen

Tilsynsrapport

Tilsynsrapport 2018

Opfølgende tilsyn 2019

 

Normering: 48 børn fra 3 - 5 år

Åben kl. 6.30 - 17.00

E-mail til institutionen: bhkli.bk@taarnby.dk

Pnr. 1007809103

Institutionen er beliggende i et tre etagers hus i et ældre villakvarter i Kastrup. Der er mange trapper i huset og grupperne er fordelt på 2 etager. Dette gør at vi arbejder meget bevidst med at udligne afstanden så der skabes muligheder for samarbejde, venskaber og fælles oplevelser .

Børnehavens værdigrundlag

Vi lægger vægt på at den pædagogiske praksis skal tage udgangspunkt i følgende værdier:

  • Fællesskab
  • Anerkendelse
  • Sociale kompetencer

Børn, medarbejdere og forældre indgår alle i et stort fællesskab i børnehaven og det er i dette dynamiske fællesskab at vi lærer, erfarer, eksperimenterer, udvikles og vokser. Det er derfor vigtigt at der skabes optimale rammer for at alle trives bedst muligt indenfor fællesskabet, derfor lægger vi stor vægt på et godt samarbejde med forældrene.

Det er vigtigt at børnene kan begå sig i og føler sig som en integreret del af det sociale fællesskab således at hver enkelt trives og udvikler sig og har respekt for hinandens ligheder og forskelligheder. På den måde kan de opleve hinanden som ligeværdige og gå videre til skole og fritidshjem med en grundlæggende følelse af respekt for og kendskab til almindelige og lidt anderledes normer og regler. Dette danner en god basis for at indgå i og anerkendes i en gruppe og samtidig have en følelse af "hvad kræver det af mig selv at blive optaget og værdsat i et fællesskab"

Vi har forskellige aktiviteter som rytmik, ture, projekter, sanglege, vi maler, perler, tegner, laver puslespil, spiller spil.. Aktiviteterne kan være aldersopdelt, på tværs af grupperne, frivillige eller obligatoriske. Vi griner og fjoller! Vi lægger stor vægt på dialog og betragter samtalen fra et børneperspektiv som måden at forstå os selv, hinanden og omverdenen i det hele taget. Vi læser meget for børnene både i form af dialogisk - og almindelig højtlæsning.

 

×

Cookie info