Udskriv

Børnehaven Kastrupgård

Børnehaven Kastrupgård Alleen 119

Børnehaven Kastrupgård
Alleen 119
2770 Kastrup

Telefon: 3032 7765

Leder: Caroline Jakobsen
Souschef: Rikke Berentzen

Tilsynsrapport

Opfølgende tilsyn 2020

 

Normering: 40 børn fra 3 - 5 år

Åben kl. 6.30 - 17.00

E-mail til institutionen: bhkas.bk@taarnby.dk

Pnr. 1007808476

Pædagogiske principper og værdier

Respekten for den enkelte er en grundlæggende værdi, der skal karakterisere livet her i børnehaven. Et liv, hvor forskelligheder, ligeværd og demokrati respekteres og i overensstemmelse hermed vil børnene møde udfordringer, krav og forventninger under hensyn til, og med respekt og omsorg for, det enkelte barn og fællesskabet og ikke mindst værdier som bygger på udvikling af livsglæde, livslyst og livsmod.

Det betyder, at barnet i børnehaven skal opleve, lære og føle sig som en del af et socialt fællesskab. Et fællesskab, hvor barnet skal lære at respektere andre og udvikle relationer, samt lære og støttes i, at løse egne konflikter.

Barnet skal møde voksne, de har nogle gode og lærerige oplevelser med. Voksne, de kan grine af og med, voksne, der kan trøste dem og ikke mindst voksne, som kan være i den højde, hvor børnene er - og dermed fange og udfordre det enkelte barns ressourcer.

Med udgangspunkt i barnets ressourcer skal barnet udvikle selvhjulpenhed og selvtillid. Barnet skal selv gøre, eller lære at gøre, det som barnet kan. Voksne skal ikke gøre det for dem.

Børnehaven er et læringsmiljø - hvor barnet lærer noget hele tiden!

×

Cookie info