Udskriv

Børnehaven Gemmas Alle

Børnehaven
Gemmas Alle 36
2770 Kastrup

Daglig Leder: Helle Lauritzen
Afdelingsleder: Lizzie Ølegaard (børnehaven)

Telefon: 3251 2602
Email til institutionen: BHGEM.BK@taarnby.dk


Normering 42 børn i alderen 3-6 år, fordelt på 2 stuer

Åbningstid : 6.30 - 17.00

Vi holder til i et stort hus, hvor der udover børnehaven også er en SFO og klub afdeling.

Vi har, synes vi selv, unikke udearealer som sjældent ses i et storbymiljø. De enkelte dele er legepladserne, boldbanerne og de store grønne arealer, der ligger lige op til vores eget areal.

Pædagogiske principper og værdier

Vi er en børnehave med engagerede og nærværende voksne, der arbejder med et anerkendende udgangspunkt.

 Nogle af vores fokuspunkter er:

  • Fællesskab
  • Anerkendelse
  • Sociale kompetencer
  • Pædagogisk idræt

Det daglige arbejde med børnene

Børnehaven arbejder projektorienteret med læreplanerne. En kerneværdi i vores pædagogiske arbejde er at bidrage til hvert enkelt barn får mulighed for at opnå en robusthed, som vil give barnet værktøjer til at navigerer rundt i livet. Derfor er det vigtigt at børnene finder en tryghed mens de er hos os. En grundlæggende tryghed, skaber mulighed for gode relationer, som kan udvikles til tillid og dette skal danne fundamentet for barnets videre udvikling.

Vi har forskellige aktiviteter som yoga, tur til svømmehal, projekter, sanglege.

Vi maler, laver perler, tegner, laver puslespil og spiller spil. Aktiviteterne kan både være aldersopdelt eller på tværs af grupperne.  Vi lægger stor vægt på dialog og betragter samtalen fra et børneperspektiv som måden at forstå os selv, hinanden og omverdenen i det hele taget. Vi læser meget for børnene både i form af dialogisk - og almindelig højtlæsning.

Alle børn og voksne er ude hver dag i "næsten" al slags vejr, og vi opfordrer derfor forældrene til at give barnet tøj på, som tåler at blive brugt, og som barnet har mulighed for at kunne bevæge sig i.

×

Cookie info