Hvem kan få rådgivning?
Forældre, børn og unge under 18 år, der oplever problemer i hjemmet, kan få støtte og rådgivning hos Åben anonym rådgivning. Rådgivningen er gratis og anonym, og I skal bo i Tårnby Kommune.
Problemer i hjemmet kan være
- Hvis du oplever tvivl om, hvad du skal gøre i forhold til forældrerollen.
- Hvis du som barn eller ung oplever problemer, som er svære at snakke med andre om.
- Tvivl og problemer i forbindelse med skilsmisse.
- Hvis du føler dig ensom eller har problemer med venner eller kæreste.
- Hvis du er bekymret for dit barns generelle trivsel og udvikling.
Hvis I er i tvivl om problemets art, og om den åbne anonyme rådgivning er for jer, er I velkomne til at ringe og få det afklaret.
Hvordan får jeg rådgivning?
Du kan ringe til Åben anonym rådgivning hver tirsdag mellem klokken 9.00 og 11.00 og torsdag mellem klokken 14.00 og 16.00. Her sidder to kompetente medarbejdere fra Center for Børn og Familie klar til at give dig telefonisk rådgivning.
Hvis din problemstillinger kalder på mere hjælp end telefonisk rådgivning, vil vi vejlede dig i retning af kommunens øvrige tilbud. Hvis vi sammen vurderer at disse ikke er relevante, vil der også være mulighed for at få tre samtaler i regi af åben anonym rådgivning.
Sådan gør du
Ring til Åben anonym rådgivning indenfor vores telefontid på 32 47 14 89.
Hvis der er mere end tre personer i kø, vil opkaldet blive afvist og du kan ringe igen senere indenfor åbningstid.
Alternativt kan du skrive direkte til Center for Børn og Familie.
Målet med samtalen
Målet med samtalen er, at I som familie kan gå hjem og gøre nogle ting anderledes. Afhængigt af problemets art får I værktøjer med hjem til at løse problemet på egen hånd.
Hvis det er relevant for jer, kan I også få hjælp til, hvor I kan henvende jer efter mødet for at få mere støtte og rådgivning.
Hvem er vi?
I rådgivningen sidder rådgivere klar til at hjælpe jeres familie.
Rådgiverne er uddannede pædagoger, psykologer og lærere med relevant efteruddannelse indenfor familieområdet. De er alle fagligt klædt på til at rådgive om alle mulige problemstillinger, som kan opstå i familier.
Anonym henvendelse
I rådgivningen har vi tavshedspligt. Dog har vi pligt til kontakte de sociale myndigheder, hvis vi vurderer, at barnet ikke kan komme i trivsel på baggrund af den åbne anonyme rådgivning. Så har vi pligt til at sørge for, at problemet bliver løst på en anden måde.
Hvis du giver samtykke til det, registrerer vi din henvendelse. På den måde kan vi nemmere tage sagen op igen på et senere tidspunkt, hvis der bliver behov for det.