Udskriv

Tårnby Kommunebiblioteker

Tårnby Kommunebiblioteker

Tårnby Kommunebibliotekers vision er at skabe kultur, viden og læring sammen med borgerne.

Ud over at udlåne bøger, film, spil, musik m.m. til både børn og voksne har biblioteket en stor arrangementsvirksomhed med foredrag, opvisninger, teater, workshops m.m. og et stort kursusprogram, hvor vi underviser borgere i bl.a. IT og internet. Har du brug for hjælp til et konkret problem på computer, tablet, mobil eller internet, så kom i vores Netværksted, hvor personalet står klar til at hjælpe.  

Biblioteket er et mødested og et frirum, hvor du kan blive inspireret og få nye oplevelser. Her er plads til såvel aktivitet og liv som ro og fordybelse.

Rotunden Hovedbiblioteket

Vores mål er at skabe det bedst mulige bibliotek for og sammen med borgerne i lokalområdet.  Vi samarbejder derfor allerede med en række institutioner, foreninger og borgere. Vi modtager altid gerne forslag til udvikling af biblioteket.

Som borger eller repræsentant for en forening kan du desuden bidrage med din viden og evner ved at holde foredrag, optræde eller afholde en workshop på biblioteket. Læs mere om Scenen er din.

Møderum

Læs mere om biblioteket på vores hjemmeside taarnbybib.dk eller kig forbi og hør mere om vores tilbud til dig.

Hvis du ønsker at blive oprettet som låner på biblioteket, skal du henvende dig på enten Tårnby Hovedbibliotek eller Vestamager Bibliotek og medbringe dit sundhedskort. 

 

×

Cookie info