Udskriv

Vil du være en af Tårnby Kommunes nye Social- og Sundhedshjælperelever?

Gåtur Langs Havnen

Hvis du gerne vil være social- og sundhedshjælperelev eller social- og sundhedsassistentelev i Tårnby Kommune, er du velkommen til at sende en ansøgning.

Uddannelserne veksler mellem praktikophold og teoretisk undervisning på Social- og Sundhedsskolen i Brøndby eller Herlev (SosuC).

Vi lægger vægt på:

  • At du brænder for sundhedspleje
  • At du er moden og uddannelsesparat
  • At du er mødestabil
  • At du har godt humør

Vi kan tilbyde dig:

  • Fast tilknyttet vejleder
  • Fast tilknyttet uddannelsesansvarlig
  • Fast tilknyttet uddannelseskonsulent
  • Personalegoder efter endt prøvetid som andre ansatte i Tårnby Kommune
  • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst indgået med FOA

Kvalifikationer:

Du skal opfylde uddannelsens adgangskrav, og dem kan du læse mere om på SOSUC´s hjemmeside www.sosuc.dk eller du kan kontakte en studievejleder på skolen.

Du er også velkommen til at kontakte kommunens uddannelseskonsulent Mia Engstrøm, på telefon 32471263 eller pr. mail men.of@taarnby.dk.

Som udgangspunkt skal du have grundforløb 2 for at komme ind på social- og sundhedshjælperuddannelsen, og du skal have bestået Trin 1 for at komme ind på en social- og sundhedsassistentuddannelse.

Har du erhvervserfaring indenfor området, kan du muligvis få godskrevet en del af praktikken.

Ansøgningsblanket:

Der er to ansøgningsblanketter for henholdsvis Social- og Sundhedshjælperuddannelse (trin 1) og Social- og Sundhedsassistentuddannelse (trin 2). Du kan hente blanketterne her på siden. Udprint din blanket, udfyld og vedlæg dokumentation (kopi af eksamensbeviser og evt. kopi af lønsedler), og send den til Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Du kan også sende pr. mail til men.of@taarnby.dk - vær opmærksom på, at du sender alt i én fil. 

Voksenløn:

Hvis du opfylder kriterierne for at komme ind på uddannelsen, kan du søge om voksenløn, hvis du er over 25 år. For at få voksenløn kræver det for trin 2, at du har haft arbejde indenfor sundhedsbranchen i et år indenfor de sidste 4 år.

For trin 1 skal du også have haft arbejde indenfor sundhedsbranchen i et år indenfor de sidste 4 år eller have haft arbejde (alle typer job) i et år indenfor de sidste to år.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kontakt:

Kontakt uddannelseskonsulent Mia Engstrøm på telefon 32 47 12 63 eller pr. mail men.of@taarnby.dk, hvis du har spørgsmål omkring ansøgningen eller uddannelserne.

×

Cookie info