Vejbesigtigelse 2018 med Teknik- og Miljøudvalget

Taarnby Raadhus

Vejbesigtigelse 2018 med Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget afholder vejbesigtigelse torsdag den 7. juni 2018 på private fællesveje og kommuneveje. Hvis De i denne anledning ønsker at drøfte et spørgsmål på stedet med Teknik- og Miljøudvalget, kan De udfylde en særlig blanket med Deres spørgsmål. Der gøres opmærksom på at langt de fleste vejspørgsmål og gode råd om vejvedligeholdelse kan klares ved direkte henvendelse til Teknisk Forvaltning eller ved at se på kommunens hjemmeside.

Såfremt Teknik- og Miljøudvalget beslutter at drøfte Deres spørgsmål med Dem under vejbesigtigelsen, bliver De kontaktet af Teknisk Forvaltning.

De kan hente blanketten her.

De skal indsende blanketten, så den er Teknisk Forvaltning i hænde senest torsdag den 24. maj 2018:

Tårnby Kommune
Teknisk Forvaltning
Ejendomscentret
Amager Landevej 76
2770 Kastrup

Mail: kommunen@taarnby.dk

Vejbesigtigelsen har til formål at gøre Teknik- og Miljøudvalget opmærksom på eventuelle vejspørgsmål, som så bliver drøftet på stedet, men der bliver ikke indgået aftaler under selve vejbesigtigelsen.