Cykelvaneundersøgelse

Cykel

Kære borger i Tårnby Kommune

Tårnby Kommune gennemfører i øjeblikket en undersøgelse af forholdene for cyklister i Tårnby Kommune.

Undersøgelsen er et led i implementering af Cykelhandlingsplanen som blev vedtaget i 2016.

Formålet med undersøgelsen er at få mere viden om borgernes cykelvaner og oplevelse af forholdene for cyklister i kommunen, så vi får mulighed for at forbedre kommunens cykelinfrastruktur. Vi håber derfor, at du vil bruge tid på at svare, da det har stor betydning for det videre arbejde med at fremme cyklismen i kommunen.

Du har mulighed for at deltage i lodtrækningen om 5 præmier á 2 biografbilletter til Kastrup Bio.

Undersøgelsen starter mandag d. 9. oktober og slutter søndag d. 29. oktober 2017.

Du kan finde undersøgelsen på: www.viatrafik.dk/taarnbycykel

På forhånd tak for hjælpen.

Tårnby Kommune

Spørgsmål til undersøgelsen kan rettes til Aweng Barzanji i Teknisk Forvaltning på tlf. 32 47 15 43 eller e-mail aba.tf@taarnby.dk