UU- Vejledning om uddannelse og erhverv

Vejledning om uddannelse og erhverv

Vejledningen af unge fra 6. klasse op til 25 år varetages af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Tårnby.

Dette gælder både for Tårnby og Dragør kommuner.

Vejledning

Vejledningen omfatter undervisning i uddannelses-, erhvervs- og arbejdsmarkedsorientering i skolen og opsøgende vejledning af unge under 25 år, der ikke er i en tilfredsstillende vejlednings-, undervisnings- eller beskæftigelsesmæssig situation.

Organisering af vejledningen

Der er tilknyttet vejledere fra Ungdommens Uddannelsesvejledning på hver skole. Vejledningen foregår på skolen. Vejledningen af unge, der har forladt skolen, vil normalt foregå i Ungdommens Uddannelsesvejledning. Vejledningen skal i særlig grad rettes mod unge med behov for vejledning om valg af uddannelse og erhverv.

Elever, forældre og unge har mulighed for selv at hente informationer om uddannelse og erhverv på den nationale portal: www.UddannelsesGuiden.dk.

Henvendelse

Ungdommens Uddannelsesvejledning i Tårnby UU i Tårnby

UU Tårnby
Saltværksvej 2A, 2. sal