Udskriv

Sundhedspris/-ambassadør

Tårnby Kommunes Sundhedspris og titlen som Sundhedsambassadør.

Sund efterlysning - Hvem gør Tårnby sundere?

I år løber Tårnby Sundhedsuge af stablen for 11. gang, og traditionen tro efterlyser vi kandidater til Tårnby Kommunes Sundhedspris og til titlen sundhedsambassadør. 

Tårnby Kommunes Sundhedspris uddeles til en person, virksomhed, institution eller forening, der har gjort noget særligt for sundheden i Tårnby Kommune.

Med Sundhedsprisen følger kr. 25.000,- Beløbet skal gå til at understøtte det sundhedsfremmende arbejde.

Tårnby Kommunes sundhedsambassadører er personer, der gør noget særligt for folkesundheden i Tårnby Kommune. De udnævnte ambassadører får et beløb på kr. 2.500,- samt mulighed for at få en plads i Tårnby Kommunes Komité for Sundhed det følgende år. Beløbet skal gå til at understøtte det sundhedsfremmende arbejde.

Hvordan indstiller jeg til Sundhedsprisen og titlen som sundhedsambassadør?

Sundhedsprisen og titlerne som sundhedsambassadører bliver hvert år overrakt i SundhedsCenter Tårnby efter Tårnbyløbet onsdag den 10. oktober kl 18.30.

Vinderen af sundhedsprisen i 2017:
Mænds Mødested fik overrakt sundhedsprisen i 2017. De modtog prisen fordi de hjælper andre mænd i Tårnby ind i aktive og sunde fællesskaber ved at have etableret et vigtigt og sundt tilbud til mænd med fokus på mental og fysisk sundhed samt netværk, fællesskab og livsglæde.

Vinderne af titlen som sundhedsambassadører i 2017:
Årets titler som sundhedsambassadører gik til:

  • De frivillige fra Bedsteordningen
  • Instruktør Sanne Dam Nielsen fra AOF 
  • Børnehuset Gl. Kirkevej 128.

                                      Sundhedsuge officielt æble logo

×

Cookie info