Udskriv

Sundhedspris/-ambassadør

Tårnby Kommunes Sundhedspris og titlen som Sundhedsambassadør.

Tårnby Kommunes Sundhedspris uddeles til en person, virksomhed, institution eller forening, der har gjort noget særligt for sundheden i Tårnby Kommune.

Med Sundhedsprisen følger kr. 25.000,- Beløbet skal gå til at understøtte det sundhedsfremmende arbejde.

Tårnby Kommunes Sundhedsambassadører er personer, der gør noget særligt for folkesundheden i Tårnby Kommune. De udnævnte ambassadører får et beløb på kr. 2.500,- samt mulighed for at få en plads i Tårnby Kommunes Komité for Sundhed det følgende år. Beløbet skal gå til at understøtte det sundhedsfremmende arbejde.

Hvordan indstiller jeg til Sundhedsprisen og titlen som Sundhedsambassadør?

Sundhedsprisen og titlerne som sundhedsambassadører bliver hvert år overrakt i SundhedsCenter Tårnby efter Tårnbyløbet.

Sundhedspris og sundhedsambassadører 2016

Efter Tårnbyløbet og Tårnbygåturen blev sundhedsprisen overrakt til 7.K, 8.K og 9.K fra Pilegårdsskolen, der tilsammen udgør profillinjen Kroppen i Centrum. De modtog prisen for at være aktive medskabere, der med deres fokus på livsstil og sundhedsadfærd, er med til at få sat dem selv og resten af eleverne på Pilegårdsskolen i bevægelse, og få sparket nogle gode og sunde vaner i gang hos en gruppe børn og unge i kommunen.

Årets titel som Sundhedsambassadør gik til de frivillige fra Ældre Sagen for deres mange tilbud, der er med til at løfte sundheden hos de ældre i kommunen.

Tillykke til dem alle! 

                                      Sundhedsuge officielt æble logo

×

Cookie info