Udskriv

Sundhedsugen 2016

Sundhedsuge officielt æble logo

Tårnby Sundhedsuge 2016 finder sted lørdag den 8. oktober til søndag den 16. oktober 2016.

Tårnby Sundhedsuge 2016 løber af stablen for 9. gang. Programmet byder på et væld af spændende aktiviteter for både børn, unge voksne og ældre med sundhed som omdrejningspunkt. Se programmet her.

 

I år har du mulighed for at se Tårnby Sundhedsuge på kort. Sundhedsugen på kort giver mulighed for at få en samlet oversigt over, hvor de forskellige aktiviteter i Tårnby Sundhedsuge finder sted, du kan altså let se, hvilke aktiviteter, der finder sted i nærheden af, hvor du f.eks. bor. Aktiviteterne er markeret med røde prikker på et kort over kommunen. Du kan også få en oversigt over de forskellige dages aktiviteter, læse mere om dem og dele dem på f.eks. Facebook. Se Tårnby Sundhedsuge på kort her.

 

Ændringer til det officielle program til Tårnby Sundhedsuge

Her vil ændringer og aflysning til det officielle program blive annonceret. Du kan trykke på 'Følg ændringer på siden' og få tilsendt en mail, når der bliver føjet ny tekst til.

Fredag den 14. oktober

Aflysning kl. 7.00 - 9.00:

Fredag den 14. oktober: Introduktion til meditation og Yoga er aflyst pga. manglende tilmeldinger.

Kl. 14.00-16.00

Historisk vandretur: Tårnby i Sundby

Turen starter som planlagt ved Sundby Kirke, Amagerbrogade 71, 2300 Kbh S, men slutter i stedet ved Værestedet "Drys ind", Englandsvej 2, hvor 3F byder på kaffe og kage.

×

Cookie info