Udskriv

Andre rygestoptilbud

Alternative muligheder for rygestop
I perioder hvor der ikke afholdes rygestopkurser eller i ventetiden inden det næste rygestopkursus starter, har du en række muligheder for at få hjælp til dit rygestop.
 
Kræftens Bekæmpelse
På Kræftens Bekæmpelses hjemmeside, www.cancer.dk/tobak kan du finde generel information og rådgivning omkring rygestop.
 
Rygestopguiden
Rygestopguiden er en publikation udgivet af Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Lungeforeningen og Hjerteforeningen.
Her bliver du guidet gennem dit rygestop både med fagligt input, men også med konkrete redskaber til at håndtere nikotinafhængighed osv.
Publikationen kan downloades på: Rygestopguide.pdf
 
Dit Digitale Stop Program
Kræftens Bekæmpelse har sammen med Apotekerforeningen og Sundhedsstyrelsen udviklet Dit Digitale Stop Program, som tilbyder individuelle rygestop via nettet, se her:
http://www.ddsp.dk/
 
STOP-linien - individuel rygestoprådgivning
Du kan ringe og få gratis personlig rådgivning hos STOP-linien på telefon: 8031 3131.
STOP-linien er åben mandag kl.10 - 20 og tirsdag - fredag kl.10 - 16.
 
Rygestop for unge
Hænger lungerne langt ud af halsen, når du kommer op ad trappen? Og er du nødt til at droppe skiferien, fordi du har røget pengene op? Hold op - det kan du få masser af hjælp til her.
Unge, som er motiverede for rygestop eller overvejer at holde op, kan benytte henholdsvis www.xhale.dk og www.liv.dk, som begge er udviklet af Kræftens Bekæmpelse.
 
Xhale.dk   
Med et rygestopforløb på www.xhale.dk sætter du selv en dato for dit rygestop og vil undervejs blive støttet med både e-mails og sms. Du har desuden mulighed for at debattere og dele dine oplevelser med andre rygestoppere.
 
Liv.dk
www.liv.dk er en aktivitet under forebyggelsesprojektet Unge & Rygning, Kræftens Bekæmpelse. Unge & Rygning har til formål at forebygge rygning blandt 16-19 årige. Foruden liv.dk udgiver Unge & Rygning undervisningsmaterialer, og arbejder aktivt for indførelse af røgpolitik på tekniske skoler, gymnasier og handelsskoler.
×

Cookie info