Udskriv

Hvorfor kommer vi til at spise insekter i fremtiden?

COLOURBOX20437197

Torsdag den 8.februar 2018 kl. 16.30-18.30
Ved insektfarmer og ph.d. Jakob Rukov

Fra FN til Dyrenes Beskyttelse anbefaler man, at vi introducerer insekter som en fast del af vores kost. De er nemlig både sunde og bæredygtige - og så smager de endda godt. Kom til en inspirerende aften, hvor Jakob Rukov fra den urbane insektfarm Bugging Denmark fortæller om, hvordan insekter allerede er på menuen i store dele af verden, hvorfor de er en fremragende løsning på verdens fødevareproblemer, og hvordan Bugging Denmark laver bæredygtige insekter ved at genbruge byens restprodukter som kaffegrums og malt fra bryggerier. Aftenen vil selvfølgelig blive rundet af med smagsprøver.

Hvornår: Torsdag den 8.februar fra kl. 16.30-18.30

Sted: SundhedsCenter Tårnby, Kamillevej 4, 1.th, 2770 Kastrup

Pris: Gratis, men tilmelding nødvendig til foredrag.sc@taarnby.dk (oplys navn og mailadresse)

×

Cookie info