Menuplan

Oversigt over menuen for indeværende måned.
Dato |
Hovedret |
Dessert |
2. |
Fiskefrikadeller m/remouladesovs, kartofler & gulerodsløg |
Æblegrød |
3. |
Frikadeller m/skysovs, kartofler & rødkål |
Appelsin fromage m/flødeskum |
4. |
Kyllingefrikassé m/kartofler |
Vaniljebudding m/saftsovs |
5. |
Stegt rødspætte m/persillesovs, kartofler & gulerodsløg |
Hyldebærsuppe m/æbler |
6. |
Karbonade m/skysovs, kartofler & ærter |
Blommetrifli |
9. |
Nakkefilet stegt som vildt m/vildtsovs, kartofler & tyttebærsyltetøj |
Jordbærgrød |
10. |
Stegt kylling m/paprikasovs, kartofler & broccoli |
Citronfromage m/flødeskum |
11. |
Karbonade m/skysovs, kartofler & grøntsagschutney |
Ferskner & blommer m/råcreme |
12. |
Oksegullash m/kartoffelmos & ovnbagte rodfrugter |
Jordbærgrød |
12. |
Hakkebøf m/løg, løgsovs, kartofler & rødbeder |
Abrikostrifli |
16. |
Kyllingegryde m/rosiner & æbler, kartofler & romanescokål |
Hindbærdessert m/flødeskum |
17. |
Tarteletter m/høns i asparges |
Bagte æbler m/kanel & flødeskum |
18. |
Forloren hare m/vildtsovs, kartofler & æblekompot |
Fløderand m/hindbærsovs |
19. |
Brændende kærlighed m/kartoffelmos & rødbeder |
Kirsebærgrød |
20. |
Kalvegryde m/champignon, kartofler, gulerødder & selleri |
Svesketrifli |
23. |
Kotelet m/karrysovs, ris & ærter |
Chokolade-nødde fromage m/flødeskum |
24. |
Baconbøf m/skysovs, kartofler & ratatouille m/tomat |
Ananas & fersken m/råcreme |
25 |
Bøf Stroganoff m/kartoffelmos & gulerødder |
Æblekage m/flødeskum |
26. |
Græske frikadeller m/tomatgratinerede kartofler & blomkål |
Mannabudding m/saftsovs |
27. |
Revelsben m/skysovs, kartofler & agurkesalat |
Citronfromage m/flødeskum |
30. |
Kogt okse m/peberrodssovs, kartofler & marinerede rødbeder |
Ymerdessert m/ristet kokosmel & solbærsirup |
31. |
Kalkungryde m/mangochutney, kokosmælk, ris & rosenkål |
Rødgrød |
|
||
|