Bestilling af 240 l container

I Tårnby Kommune, kan du vælge imellem posetømning (fx i jernstativ med spændbånd til at holde posen) eller en 240 l beholder.
Er dine ejendom allerede tilmeldt én ugentlig posetømning og du ønsker at tilmelde endnu én, så der fast bliver tømt/afhentet 2 poser om ugen, skal du som grundejer selv sørge for at indkøbe et affaldsstativ til nr. 2 pose.

Såfremt renovatøren på nuværende tidspunkt henter din papirbeholder på grunden, kan du tilkøbe en 240 l dagrenovationsbeholder. Beholderen skal man som grundejer selv betale for. Den koster 675 kr. inkl. moms og levering, (2016).

Det årlige gebyr for en 240 l beholder er på kr. 1.867,- inkl. moms, (2016). Til sammenligning koster en posetømning på 110 liter  kr. 1.037,00 inkl. moms årligt, (2016).

Når ændringen fra fx en posetømning, til en 240 L beholder er foretaget, vil renovationsfirmaet Marius Pedersen, automatisk og snarest efter, leverer beholderen på matriklen, og fremsender efterfølgende et girokort til betaling af beholderen.

Tømmedagen vil være uændret.

Det gamle stativ skal grundejer selv sørge for at bortskaffe, fx kan det afleveres på genbrugspladsen.

Hvis du vælger at tilkøbe en 240 l dagrenovationsbeholder, skal du være opmærksom på, at Tårnby Kommune i efteråret 2018 indfører nye affaldsordninger. Det betyder, at 240 l dagrenovationsbeholderen udgår. Beholderen vil derefter kun kunne anvendes til haveaffald eller Tårnby Kommune kan hjælpe dig med at bortskaffe beholderen.

Ønsker du en 240 l beholder, skal du klikke her.

Vejledning

Når du klikker på linket ovenfor, åbnes der er et nyt vindue, hvor du skal vælge punktet angående "ændring/tilføjelse". Du vælger adresse ved først at taste vejnavn og derefter dit husnummer. Så vil der komme en oversigt op med de affaldsordninger, din husstand er omfattet af. Har du brug for yderligere vejledning, klik på dette link: "vejledning ændring/tilføjelse".

Læs meget mere om affaldssortering her