Udskriv

Vores barn har fået diagnosen ASF eller ADHD, hvad nu?

Vores barn har fået diagnosen ASF eller ADHD, hvad nu?

Et kursus for forældre, hvis barn/børn for nylig har fået diagnoser inden for Autisme Spektrum Forstyrrelser (herunder bl.a. GUA og Aspergers syndrom) eller ADHD og som ønsker hjælp/inspiration til hvordan I tackler det som familie

Kurset med start den 23 februar 2017, er udsat pga. af manglende tilmeldinger. I den mellemliggende periode vil næste kursus indhold blive udviklet i samarbejde med børne- og ungdomspsykiatrisk center. Næste kursus bliver afholdt med start ultimo august 2017. Nye tilmeldinger er velkomne.

Kurset består af i alt 6 kursusgange bygget op over oplæg, gruppearbejde og øvelser.

De første 5 kursusdage vil temaerne være:

  • Teorien bag diagnoserne
  • Sanseintegration
  • Specialpædagogiske redskaber og værktøjer x 2 dage
  • Konflikthåndtering

Herudover vil der være en netværksdag hvor det familiære netværk (bedsteforældre, voksne søskende etc.) vil få formidlet et sammendrag af de 4 kursusgange (denne gang er uden forældre).

Kurset slutter med en gruppevejledning for jer som forældre, hvor vi følger op på hvordan det går i jeres familier, nu hvor I har haft tid til at implementere ny viden/værktøjer i jeres dagligdag.

Praktiske oplysninger:

Undervisere:
Gitte Klein, specialpædagogisk konsulent i R&F
Pernille Jul Skovby, ergoterapeut i R&F
Elisabeth Anstey, psykolog i R&F

Tilmelding:
I tilmelder Jer kurset ved at udfylde oplysningsskemaet og sende det til kursusleder Gitte Klein gkl.sf@taarnby.dk Det vil være først til mølle-princippet, og I vil modtage en bekræftelse pr. mail eller brev om, at I er optaget på kurset. De af Jer der ikke fik plads på kurset, vil blive skrevet på venteliste til det efterfølgende kursus.

Hvornår:
Opstart 2 gange årligt ultimo januar & ultimo august (datoer meldes ud)

Nuværende forløb:

Næste forløb:
Ultimo august 2017 

Hvor:
Familiehuset, Amager Landevej 61, kursuslokalet på 1.sal

Forplejning:
Der vil hver gang serveres kaffe og the samt en sandwich til frokost.

Pris: Kurset/Deltagelse er gratis for borgere i Tårnby Kommune. Borgere med bopæl i anden kommune kan tilmeldes efter henvisning med betalingstilsagn fra sagsbehandler i bopælskommunen.

 

 

 

×

Cookie info